Áttörés!

Edward Ludbrook - Áttörés!

Egy iparág életciklusának Áttörés szakasza jelenti azt az időszakot, amikor a nagy vagyonok születnek. Ez közvetlenül az erős vállalkozói szellemet igénylő, pionírok által fémjelzett Növekedési szakasz után következik. Ebben a szakaszban vált híressé a Nokia, a Microsoft, a Vodafone, a Dell, a Body Shop és a Google. Ekkor jutottak a vezető cégek alkalmazottai extra jövedelmekhez. Ekkor gazdagodtak meg ezeknek a cégeknek a tulajdonosai és kulcsemberei. Edward korábbi, Big Picture (A Nagy Kép) című könyvében már 10 évvel ezelőtt megmagyarázta, mi a Network Marketing konjunktúra oka. Tényeket és stratégiai elemzést mutatott be, egyszerű, logikus módon. Érvelését soha senki nem kérdőjelezte meg, és a könyv 20 nyelven, több mint egymillió példányban kelt el. Egy globális fellendülés után, amelynek során a pionírok 100 országban 100 milliárd USD forgalmat értek el, a Network Marketing mára alapjaiban megváltozott, és belépett az Áttörés szakaszba. Ez a tény ennek a dinamikus, ám gyakorta félreértett iparágnak a legnagyobb vagyonokat létrehozó periódusát jelzi előre. Friss stratégiai vizsgálatokkal, amelyek elemzései és tényszámai alkalmasak lehetnek még a legkeményebb szkeptikusok meggyőzésére is, Edward bemutatja, hogy miért tekinthető a Network Marketing a Megfelelő Helynek és a Megfelelő Időnek bárki számára, aki szeretné megcsinálni a szerencséjét. Újabb áttekintésében megmagyarázza, a siker szabályai hogyan változtak, és hogy miért csak azok lesznek sikeresek ebben a globális fellendülésben, akik a Megfelelő Cégeket választották. Ez a könyv kötelező olvasmány mindenkinek, aki Network Marketinggel foglalkozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Áttörés! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Áttörés! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9789639447967
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209256 / 1065369  TAGS:
  Online Áttörés! ebook, könyvet Áttörés! FB2, Download Áttörés! PDF , Download Áttörés! MOBI, Online Áttörés! könyvet, ingyenes letöltések Áttörés! IPhone, Online könyvet Áttörés! PDF, ingyenes Áttörés! DJVU, ingyenes letöltések Áttörés! TXT, letöltések Áttörés! RTF, Online Áttörés! FB2 , e-könyvet Áttörés! letöltések TXT, ingyenes Áttörés! letöltések könyvet, e-könyvet Áttörés! download MOBI, letöltések Áttörés! IPad, olvas Áttörés! MOBI, olvas Áttörés! DOC, ingyenes Áttörés! AWZ, Download e-könyvet Áttörés! iPad , ingyenes Áttörés! DJVU, Download Áttörés! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Áttörés! DVD, olvas Áttörés! TXT, Book Áttörés! letöltések DJVU, Áttörés! letöltések könyvet ingyenes, Áttörés! letöltések könyvet pdf ingyenes, Áttörés! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Áttörés! pdf ingyenes, Áttörés! letöltések könyvet epub ingyenes, Áttörés! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply