Atlantisz

Frank Joseph - Atlantisz

Az Atlantisz és más elveszett világok legújabb leletekkel kiegészült, átfogó képet ad a kutatásokról a híres elsüllyedt város után. Sehol másutt nem találkozhatunk ennyire drámai és meggyőző bizonyítékokkal Atlantisz léte mellett. A könyv megismertet a régiek tudományos lángeszével, titokzatos vallásuk spirituális hatalmával. Az atlantisziak feltalálták a mait messze meghaladó kristálytechnológiát és a monumentális piramisépítészetet.
Megtudhatjuk, mit örökölt Atlantisztól az ókori Egyiptom, a bronzkori Európa, a maja Mexikó és az inka Peru kultúrája. Megelevenedik a halálra ítélt nagyhatalom fővárosának fénykora, kultúrájának ragyogása.
Az Atlantisz és más elveszett világok választ ad számos kérdésre, többek között arra, hogy
• Hol lehetett igazából Atlantisz?
• Hogyan és mikor pusztult el Atlantisz?
• Lemuria elsüllyedt citadelláját találta-e meg Japán vezető geológusa?
• Atlantisz romjait találták-e meg az orosz kutatók?
• Milyen aggasztó párhuzamok vannak Atlantisz és korunk között?
Az Atlantisz és más elveszett világok új ablakot nyit az ősi múltra, amelyből sohasem látott panorámában tárulnak elénk Atlantisz és a rokoncivilizációk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Atlantisz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Atlantisz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  244
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789637268724
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2205054 / 1060582
  Translator:


  TAGS:
  Online Atlantisz ebook, könyvet Atlantisz FB2, Download Atlantisz PDF , Download Atlantisz MOBI, Online Atlantisz könyvet, ingyenes letöltések Atlantisz IPhone, Online könyvet Atlantisz PDF, ingyenes Atlantisz DJVU, ingyenes letöltések Atlantisz TXT, letöltések Atlantisz RTF, Online Atlantisz FB2 , e-könyvet Atlantisz letöltések TXT, ingyenes Atlantisz letöltések könyvet, e-könyvet Atlantisz download MOBI, letöltések Atlantisz IPad, olvas Atlantisz MOBI, olvas Atlantisz DOC, ingyenes Atlantisz AWZ, Download e-könyvet Atlantisz iPad , ingyenes Atlantisz DJVU, Download Atlantisz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Atlantisz DVD, olvas Atlantisz TXT, Book Atlantisz letöltések DJVU, Atlantisz letöltések könyvet ingyenes, Atlantisz letöltések könyvet pdf ingyenes, Atlantisz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Atlantisz pdf ingyenes, Atlantisz letöltések könyvet epub ingyenes, Atlantisz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply