Atlantisz 2. – A Fekete Királynő


Adel eltűnt szüleit keresve rátalál a Kapura, amelyen át Atlantiszba, az elsüllyedt földrészre lehet jutni. Poszeidón városában Atlasz király fogadja, aki döbbenetes módon hasonlít elhunyt édesapjára. A kislány megtudja, hogy az atlantisziak világa nap mint nap egy párhuzamos valóságból táplálkozik: minden egyes lakójának van egy hasonmása az emberek között. Míg Atlasz király Pullman professzor alteregója, leánya, Léda a megszólalásig hasonlít Adelra. Lédát éppen nem sokkal Adel érkezése előtt rabolta el a Fekete Királynő, hogy neki köszönhetően egyedül uralkodhasson mind a Tíz Királyság felett. Adel az egyetlen, akinek hatalmában áll megmenteni Atlantiszt. A küzdelem azonban nehéz lesz, mivel saját hasonmásával, Lédával is szembe kell szállnia. Akiről nem tudni, hogy elkárhozott lélek-e vagy rokonlélek?



A Könyv Magyarul!


Letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  312
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789632455785
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2227373 / 1081849
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Atlantisz 2. – A Fekete Királynő ebook, könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő FB2, Download Atlantisz 2. – A Fekete Királynő PDF , Download Atlantisz 2. – A Fekete Királynő MOBI, Online Atlantisz 2. – A Fekete Királynő könyvet, ingyenes letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő IPhone, Online könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő PDF, ingyenes Atlantisz 2. – A Fekete Királynő DJVU, ingyenes letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő TXT, letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő RTF, Online Atlantisz 2. – A Fekete Királynő FB2 , e-könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések TXT, ingyenes Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések könyvet, e-könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő download MOBI, letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő IPad, olvas Atlantisz 2. – A Fekete Királynő MOBI, olvas Atlantisz 2. – A Fekete Királynő DOC, ingyenes Atlantisz 2. – A Fekete Királynő AWZ, Download e-könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő iPad , ingyenes Atlantisz 2. – A Fekete Királynő DJVU, Download Atlantisz 2. – A Fekete Királynő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Atlantisz 2. – A Fekete Királynő DVD, olvas Atlantisz 2. – A Fekete Királynő TXT, Book Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések DJVU, Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések könyvet ingyenes, Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések könyvet pdf ingyenes, Atlantisz 2. – A Fekete Királynő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Atlantisz 2. – A Fekete Királynő pdf ingyenes, Atlantisz 2. – A Fekete Királynő letöltések könyvet epub ingyenes, Atlantisz 2. – A Fekete Királynő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply