Átkozom az idő folyamát


A regény 1989-ben játszódik, mikor Európa-szerte recseg-ropog a kommunizmus felépítménye és megkérdőjeleződik eszmerendszere. Arvid Jansen 37 éves, épp házassága felbomlásának közepén találjuk. Ugyanekkor édesanyja halálos beteg. A műben Arvid küzdelmét követhetjük nyomon, aki nem ura a saját életében történő változásoknak. Mindeközben természetesen megelevenedik múltja: a gyermekkor, a szerelem, az útkeresés, a pályaválasztás kérdései s a kommunista eszmékbe vetett ifjúkori hite. Az Átkozom az idő folyamát című, 2008-ban megjelent regényének központi témája az anya-fiú kapcsolat. Ez a mű is jelentős irodalmi sikert aratott: elnyerte az Északi Tanács irodalmi díját és a neves norvég Brage-díjat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Átkozom az idő folyamát ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Átkozom az idő folyamát ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  354 gr
  ISBN:
  9789632443409
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2227539 / 1082010
  Fordító:


  TAGS:
  Online Átkozom az idő folyamát ebook, könyvet Átkozom az idő folyamát FB2, Download Átkozom az idő folyamát PDF , Download Átkozom az idő folyamát MOBI, Online Átkozom az idő folyamát könyvet, ingyenes letöltések Átkozom az idő folyamát IPhone, Online könyvet Átkozom az idő folyamát PDF, ingyenes Átkozom az idő folyamát DJVU, ingyenes letöltések Átkozom az idő folyamát TXT, letöltések Átkozom az idő folyamát RTF, Online Átkozom az idő folyamát FB2 , e-könyvet Átkozom az idő folyamát letöltések TXT, ingyenes Átkozom az idő folyamát letöltések könyvet, e-könyvet Átkozom az idő folyamát download MOBI, letöltések Átkozom az idő folyamát IPad, olvas Átkozom az idő folyamát MOBI, olvas Átkozom az idő folyamát DOC, ingyenes Átkozom az idő folyamát AWZ, Download e-könyvet Átkozom az idő folyamát iPad , ingyenes Átkozom az idő folyamát DJVU, Download Átkozom az idő folyamát e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Átkozom az idő folyamát DVD, olvas Átkozom az idő folyamát TXT, Book Átkozom az idő folyamát letöltések DJVU, Átkozom az idő folyamát letöltések könyvet ingyenes, Átkozom az idő folyamát letöltések könyvet pdf ingyenes, Átkozom az idő folyamát pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Átkozom az idő folyamát pdf ingyenes, Átkozom az idő folyamát letöltések könyvet epub ingyenes, Átkozom az idő folyamát ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply