Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól?

Balassa Péter - Átkelés - Mi tanulható az Újholdtól?

Balassa Péter életműkiadásának e kötete a 20. század harmadik negyedében ténykedő, az Újhold vonzáskörébe tartozó, az Újhold poétikai-magatartásbeli eszményeivel vitázó alkotókról szóló írásait válogatja egybe. A kötetben szereplő szerzők, túl saját jelentőségükön, hídként szolgáltak az "új próza" és a nyugatos hagyomány között. Az "újholdasság" jelenségével, jelentőségével foglalkozik a nyitó tanulmány, a "Mi tanulható az Újholdtól?" című. A további tanulmányok a nyolcvanas évek új prózájának olyan elődeit tárgyalják, mint Ottlik Géza, Örkény István és Mándy Iván, a magyar líra olyan meghatározó egyéniségeit, mint Nemes Nagy Ágnes és Pilinszky János, Weöres Sándor vagy – memoárszerzőként – Vas István. E könyv hozzásegít bennünket közel- és félmúltunk megismeréséhez, s nem pusztán irodalomtörténeti értelemben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  259
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789635067947
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2399996 / 1104870
  Series:


  TAGS:
  Online Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? ebook, könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? FB2, Download Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? PDF , Download Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? MOBI, Online Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? könyvet, ingyenes letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? IPhone, Online könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? PDF, ingyenes Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? DJVU, ingyenes letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? TXT, letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? RTF, Online Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? FB2 , e-könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések TXT, ingyenes Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések könyvet, e-könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? download MOBI, letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? IPad, olvas Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? MOBI, olvas Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? DOC, ingyenes Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? AWZ, Download e-könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? iPad , ingyenes Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? DJVU, Download Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? DVD, olvas Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? TXT, Book Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések DJVU, Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések könyvet ingyenes, Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések könyvet pdf ingyenes, Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? pdf ingyenes, Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? letöltések könyvet epub ingyenes, Átkelés – Mi tanulható az Újholdtól? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply