Ati és a holdvilág


Ati egy nyaraláson ismerkedik meg Ármin bácsival, aki érdekes dolgokat mesél neki a Holdról. De vajon honnan tud ilyen sok mindent róla? És vajon honnan ismeri azt a lányt, aki fent él a Holdon?
Ármin bácsi azt is elárulja, hogy egyszer járt már Hanna kisasszonynál, és nemsokára megint menni fog. A garázsban épp egy különleges autót épít, olyat, amilyennel annak idején a Holdra utazott. Már majdnem teljesen összeszerelte, és most megmutatja Atinak is.

Kiss Ottó könyve a klasszikus mesekönyvek hagyományát eleveníti fel: a főszereplő kisfiú és egy öregember megismerkedésének története hétköznapinak tűnik, de valójában tele van varázslattal.

Hanga Réka derűs színvilágú, részletgazdag, varázslatos illusztációjával a kiadvány megjelenésében is a régi, hagyományos, böngészésre, gyönyörködtetésre alkalmas mesekönyvek világát idézi.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ati és a holdvilág ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ati és a holdvilág ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639820395
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239167 / 1093684
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Ati és a holdvilág ebook, könyvet Ati és a holdvilág FB2, Download Ati és a holdvilág PDF , Download Ati és a holdvilág MOBI, Online Ati és a holdvilág könyvet, ingyenes letöltések Ati és a holdvilág IPhone, Online könyvet Ati és a holdvilág PDF, ingyenes Ati és a holdvilág DJVU, ingyenes letöltések Ati és a holdvilág TXT, letöltések Ati és a holdvilág RTF, Online Ati és a holdvilág FB2 , e-könyvet Ati és a holdvilág letöltések TXT, ingyenes Ati és a holdvilág letöltések könyvet, e-könyvet Ati és a holdvilág download MOBI, letöltések Ati és a holdvilág IPad, olvas Ati és a holdvilág MOBI, olvas Ati és a holdvilág DOC, ingyenes Ati és a holdvilág AWZ, Download e-könyvet Ati és a holdvilág iPad , ingyenes Ati és a holdvilág DJVU, Download Ati és a holdvilág e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ati és a holdvilág DVD, olvas Ati és a holdvilág TXT, Book Ati és a holdvilág letöltések DJVU, Ati és a holdvilág letöltések könyvet ingyenes, Ati és a holdvilág letöltések könyvet pdf ingyenes, Ati és a holdvilág pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ati és a holdvilág pdf ingyenes, Ati és a holdvilág letöltések könyvet epub ingyenes, Ati és a holdvilág ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply