Ati a tükör mögött

Kiss Ottó - Ati a tükör mögött

Amit látunk, az nem biztos, hogy van, és ez fordítva is igaz: nem mindent látunk, ami létezik – mondja Ati keresztapja. A fiú nagyon szeret náluk lenni, ráadásul abban a házban egy valódi rejtekajtós búvóhely lapul. Egy téli napon, amikor Ati visszaemlékezik a családi legendákkal és játékkal teli vidéki nyárra, ráébred, hogy keresztapja megállapítása nemcsak a rejtekhelyről szólt. Legalább annyira a Svájcban élő Géza bácsiról és Erikáról, Ati unokatestvéréről is. Múlt és jelen, emlékek és tükörképek fonódnak egybe a fiú titkokkal teli világában, ahol a boldog befejezés csak valaminek a kezdete.
Az Ati-trilógia záró kötete Hanga Réka illusztrációival vágyott gyerekkorunk bensőséges, mesébe illő tereibe vezet vissza.

Megjelent: Ati és a holdvilág, Ati repülni tanul
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ati a tükör mögött ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ati a tükör mögött ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  52
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789639820654
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2627545 / 1148868
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Ati a tükör mögött ebook, könyvet Ati a tükör mögött FB2, Download Ati a tükör mögött PDF , Download Ati a tükör mögött MOBI, Online Ati a tükör mögött könyvet, ingyenes letöltések Ati a tükör mögött IPhone, Online könyvet Ati a tükör mögött PDF, ingyenes Ati a tükör mögött DJVU, ingyenes letöltések Ati a tükör mögött TXT, letöltések Ati a tükör mögött RTF, Online Ati a tükör mögött FB2 , e-könyvet Ati a tükör mögött letöltések TXT, ingyenes Ati a tükör mögött letöltések könyvet, e-könyvet Ati a tükör mögött download MOBI, letöltések Ati a tükör mögött IPad, olvas Ati a tükör mögött MOBI, olvas Ati a tükör mögött DOC, ingyenes Ati a tükör mögött AWZ, Download e-könyvet Ati a tükör mögött iPad , ingyenes Ati a tükör mögött DJVU, Download Ati a tükör mögött e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ati a tükör mögött DVD, olvas Ati a tükör mögött TXT, Book Ati a tükör mögött letöltések DJVU, Ati a tükör mögött letöltések könyvet ingyenes, Ati a tükör mögött letöltések könyvet pdf ingyenes, Ati a tükör mögött pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ati a tükör mögött pdf ingyenes, Ati a tükör mögött letöltések könyvet epub ingyenes, Ati a tükör mögött ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply