Asztrológia


Születési horoszkópod a benne lévő állatövi jegyekkel és planétákkal együtt pontosan azt a pillanatot rögzíti, amikor megszülettél. Ez az égitestekről készült pillanatfelvétel egy életre a tiéd, és egész eljövendő életedről felvilágosítást ad.
Az asztrológia nem az eleve elrendeltetésről szól, hanem egy jelképes nyelv, amely gyakorlati segítséget ad a mindennapjainkban. A könyv nem kényszerít ránk semmit, hanem egyszerű és praktikus irányt mutat számunkra.
A horoszkóp mintázata elárulja, mi életed legfőbb hajtóereje. Az állatövi jegyek és horoszkópodon való elhelyezkedésük annak lenyomatai, hogyan intézed a dolgaidat. A tizenkét ház megmutatja, hol számíthatsz a legnagyobb sikerre. A planéták a házakban rávilágítanak a személyes kapcsolataidra, anyagi ügyeidre, hivatással kapcsolatos hozzáállásodra, veleszületett képességeidre, kreativitásodra és még sok egyébre. Ha pedig pályaválasztás előtt állsz, az aspektusokról szóló fejezet tanácsot ad, milyen hivatás illik hozzád legjobban.

Első pillantásra a horoszkóp olyan, mint egy titkosírással megírt térkép, amelynek birtokában izgalmas utazásra indulhatsz. Ennek az utazásnak ugyanúgy nincs vége, ahogyan a körnek sem; folyvást újabb és újabb kalandokat ígér.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Asztrológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Asztrológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  229
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789635294831
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2613888 / 1146400
  Series:


  TAGS:
  Online Asztrológia ebook, könyvet Asztrológia FB2, Download Asztrológia PDF , Download Asztrológia MOBI, Online Asztrológia könyvet, ingyenes letöltések Asztrológia IPhone, Online könyvet Asztrológia PDF, ingyenes Asztrológia DJVU, ingyenes letöltések Asztrológia TXT, letöltések Asztrológia RTF, Online Asztrológia FB2 , e-könyvet Asztrológia letöltések TXT, ingyenes Asztrológia letöltések könyvet, e-könyvet Asztrológia download MOBI, letöltések Asztrológia IPad, olvas Asztrológia MOBI, olvas Asztrológia DOC, ingyenes Asztrológia AWZ, Download e-könyvet Asztrológia iPad , ingyenes Asztrológia DJVU, Download Asztrológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Asztrológia DVD, olvas Asztrológia TXT, Book Asztrológia letöltések DJVU, Asztrológia letöltések könyvet ingyenes, Asztrológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Asztrológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Asztrológia pdf ingyenes, Asztrológia letöltések könyvet epub ingyenes, Asztrológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply