Asszíria és Babilónia


Ez a kötet azokkal az ókori kultúrákkal foglalkozik, melyek egymást követve jelentek meg s tűntek el Mezopotámiában, az Eufrátesz és a tigris folyó közti térségben, és melyeket manapság általában az asszírokkal és a babilóniaiakkal szoktak azonosítani. Az újkőkorral, illetve a korai sumer civilizációval kezdődően e könyv lapjain szerepelnek a térség legfontosabb történelmi eseményei, uralkodói. Az asszírok és a babilóniaiak felbecsülhetetlen művészeti, zudományos és irodalmi alkotásai megihlették a görögöket és a perzsákkat, akiknek ezen ősi civilizációk iránti tisztelete és áhitata még évszázadokigát- meg átszőtte a történelmi visszaemlékezéseket, mielőtt megfakultak és eltorzultak volna, vagy végleg a feledés homályába merültek.
A kalandos közel-keleti felfedező utazások, a nagy horderejű ásatási expedíciók hatalmas mennyiségű, komoly művészeti, irodalmi és történelmi értéket hoztak a felszínre; ennek következménye az ékírás megfejtése is. Napjainkra jócskán maradt megfejteni való rejtély, és a mezopotámiai kultúrának és történelemnek még ma is akadnak felfedezésre váró területei.
E kötet azoknak szól, akik kíváncsian, érdeklődéssel fordulnak az ókori Asszíria és Babilónia civilizációjának pompája, szokásai, eseményei és vívmányai felé, melyek kollektív emlékezetünk szerves részei.A Könyv Magyarul!


Letöltések Asszíria és Babilónia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Asszíria és Babilónia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1820 gr
  ISBN:
  9789636890667
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2107036 / 1016368
  Series:


  TAGS:
  Online Asszíria és Babilónia ebook, könyvet Asszíria és Babilónia FB2, Download Asszíria és Babilónia PDF , Download Asszíria és Babilónia MOBI, Online Asszíria és Babilónia könyvet, ingyenes letöltések Asszíria és Babilónia IPhone, Online könyvet Asszíria és Babilónia PDF, ingyenes Asszíria és Babilónia DJVU, ingyenes letöltések Asszíria és Babilónia TXT, letöltések Asszíria és Babilónia RTF, Online Asszíria és Babilónia FB2 , e-könyvet Asszíria és Babilónia letöltések TXT, ingyenes Asszíria és Babilónia letöltések könyvet, e-könyvet Asszíria és Babilónia download MOBI, letöltések Asszíria és Babilónia IPad, olvas Asszíria és Babilónia MOBI, olvas Asszíria és Babilónia DOC, ingyenes Asszíria és Babilónia AWZ, Download e-könyvet Asszíria és Babilónia iPad , ingyenes Asszíria és Babilónia DJVU, Download Asszíria és Babilónia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Asszíria és Babilónia DVD, olvas Asszíria és Babilónia TXT, Book Asszíria és Babilónia letöltések DJVU, Asszíria és Babilónia letöltések könyvet ingyenes, Asszíria és Babilónia letöltések könyvet pdf ingyenes, Asszíria és Babilónia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Asszíria és Babilónia pdf ingyenes, Asszíria és Babilónia letöltések könyvet epub ingyenes, Asszíria és Babilónia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply