Artemis Fowl és Opália végzete

Eoin Colfer - Artemis Fowl és Opália végzete

Az Artemis Fowl-sorozat 4. kötete. Artemis Fowl, a mesterbűnöző emlékeit törölték, és most valaki az életére tör. Nem emlékszik semmire az emberevő trollokról és tüzet köpő idércekről. Talán jól tenné, ha elolvasná, amit szegény életrajzírója eddig összegyűjtött. Mert most szüksége van az emlékeire, és minél előbb. Egy hatalommániás pixi bosszút esküdött, és Artemis egyetlen tündér-szövetségese, Pinduri Berkenye rendőrszázados menekülni kényszerül, miután gyilkossággal gyanúsítják. Hirtelen mindenki Artemis Fowl segítségére szorul – pedig ő az egyetlen ember, akitől tartanak a tündérek. Artemis sorsa pedig egy szélgörcsös törpén múlik. Valóban megmentheti a világot a törpegáz? Olvasd el ezt a könyvet, és többé nem kérdezel ilyet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Artemis Fowl és Opália végzete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Artemis Fowl és Opália végzete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  309
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  314 gr
  ISBN:
  9789636896089
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232142 / 1086752
  Translator:


  TAGS:
  Online Artemis Fowl és Opália végzete ebook, könyvet Artemis Fowl és Opália végzete FB2, Download Artemis Fowl és Opália végzete PDF , Download Artemis Fowl és Opália végzete MOBI, Online Artemis Fowl és Opália végzete könyvet, ingyenes letöltések Artemis Fowl és Opália végzete IPhone, Online könyvet Artemis Fowl és Opália végzete PDF, ingyenes Artemis Fowl és Opália végzete DJVU, ingyenes letöltések Artemis Fowl és Opália végzete TXT, letöltések Artemis Fowl és Opália végzete RTF, Online Artemis Fowl és Opália végzete FB2 , e-könyvet Artemis Fowl és Opália végzete letöltések TXT, ingyenes Artemis Fowl és Opália végzete letöltések könyvet, e-könyvet Artemis Fowl és Opália végzete download MOBI, letöltések Artemis Fowl és Opália végzete IPad, olvas Artemis Fowl és Opália végzete MOBI, olvas Artemis Fowl és Opália végzete DOC, ingyenes Artemis Fowl és Opália végzete AWZ, Download e-könyvet Artemis Fowl és Opália végzete iPad , ingyenes Artemis Fowl és Opália végzete DJVU, Download Artemis Fowl és Opália végzete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Artemis Fowl és Opália végzete DVD, olvas Artemis Fowl és Opália végzete TXT, Book Artemis Fowl és Opália végzete letöltések DJVU, Artemis Fowl és Opália végzete letöltések könyvet ingyenes, Artemis Fowl és Opália végzete letöltések könyvet pdf ingyenes, Artemis Fowl és Opália végzete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Artemis Fowl és Opália végzete pdf ingyenes, Artemis Fowl és Opália végzete letöltések könyvet epub ingyenes, Artemis Fowl és Opália végzete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply