Ártatlanok vére

Julia Navarro - Ártatlanok vére

Kém vagyok és félek. Félek az Istentől, mert rettenetes dolgokat művelek a nevében. Így kezdődik Julián barát krónikája, amelyet a XIII. században, Montségur várának kegyetlen ostroma idején vetett papírra. A katolikusok a katárok teljes megsemmisítésére esküdtek fel. Évszázadokkal később, 1939-ben egy középkor-szakértő, Julián barát krónikájának francia kutatója a náci Berlinbe indul, hogy eltűnt, zsidó származású feleségének nyomára akadjon. Napjainkban a Vatikánt és az Európai Unió Terrorizmuselleni Koordinációs Központját felettébb nyugtalanítja egy – a Kör nevű iszlám fanatikus szervezet által elkövetett – merénylet. Az összes nyugati titkosszolgálatot sakkban tartja a terrortámadás után megtalált papírfoszlányok rejtélyes üzenete: „vér folyik majd a Szent… szívében". Egy terrorista sejt, egy francia gróf, aki saját drámai családtörténetének megszállottjaként keresi a Szent Grált és a katárok igazságát, egy jezsuita szerzetes és az antiterrorizmus fiatal, rettenthetetlen hősei, valamint egy titokzatos ember az események hátterében: ők a főszereplői az izgalmas történetnek. A bosszú és az árulás, a hatalom és a Kelet-Nyugat közötti erőszakos konfliktusok adják a hátteret.
Julia Navarro új regénye bővelkedik meglepetésekben, kalandokban. Elviszi olvasóját Jeruzsálem, Granada, Róma és Isztambul szent helyeire, miközben követi a modern bűnüldözésnek az ősi gyűlölettel, a vallási fanatizmussal és az intoleranciával szembeni harcát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ártatlanok vére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ártatlanok vére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  510
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789638737892
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203091 / 1058181
  Translator:


  TAGS:
  Online Ártatlanok vére ebook, könyvet Ártatlanok vére FB2, Download Ártatlanok vére PDF , Download Ártatlanok vére MOBI, Online Ártatlanok vére könyvet, ingyenes letöltések Ártatlanok vére IPhone, Online könyvet Ártatlanok vére PDF, ingyenes Ártatlanok vére DJVU, ingyenes letöltések Ártatlanok vére TXT, letöltések Ártatlanok vére RTF, Online Ártatlanok vére FB2 , e-könyvet Ártatlanok vére letöltések TXT, ingyenes Ártatlanok vére letöltések könyvet, e-könyvet Ártatlanok vére download MOBI, letöltések Ártatlanok vére IPad, olvas Ártatlanok vére MOBI, olvas Ártatlanok vére DOC, ingyenes Ártatlanok vére AWZ, Download e-könyvet Ártatlanok vére iPad , ingyenes Ártatlanok vére DJVU, Download Ártatlanok vére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ártatlanok vére DVD, olvas Ártatlanok vére TXT, Book Ártatlanok vére letöltések DJVU, Ártatlanok vére letöltések könyvet ingyenes, Ártatlanok vére letöltések könyvet pdf ingyenes, Ártatlanok vére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ártatlanok vére pdf ingyenes, Ártatlanok vére letöltések könyvet epub ingyenes, Ártatlanok vére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply