Árral szemben

James Dashner - Árral szemben

James Dashner, a világszerte – immár filmváltozatban is – óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt, majd utóbb ötkötetesre bővült sorozat írójának újabb trilógiája, A Halandósági elv szintén hatalmas sikert aratott világszerte, több millió példányban kelt el.
Michael korábban azt gondolta, számára a VirtNet nyitott könyv. Ám az igazság, amit az Ösvényen kiderített, rémisztőbb mindennél, amit megbízói lehetségesnek hittek, és kíméletlenül felforgatja az életét. Sőt még annál is többet: magát a világot.
Kaine, a világuralomra törő kiberterrorista nem ember, hanem tangens, azaz öntudatra ébredt számítógépes program. Michael pedig akaratlanul a cinkosává vált, részesévé Kaine azon tervének, hogy emberi testbe letöltött tangensekkel népesítse be az egész bolygót. Ha bárki álomba merül a VirtNetben, nem tudhatja, hogy mire felébred, az elméjének helyét nem egy tangens foglalja-e majd el.
A VirtNet biztonsági szolgálata igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy a világ tökéletesen biztonságos, de Michael és a barátai tudják, hogy a hatalomátvétel már meg is kezdődött. Ha ők nem állítják meg Kaine-t, az emberiségnek egykettőre vége. Szédületes hajsza veszi kezdetét, hogy a csapat ismét egymásra találó tagjai meghiúsítsák a gyilkos tervet. Ahogy a játék és a valóság határai egyre inkább elmosódnak, úgy lesz a virtuális álomból igazi rémálom.A Könyv Magyarul!


Letöltések Árral szemben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Árral szemben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  346 gr
  ISBN:
  9789632665597
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707371 / 1169783
  Series:


  TAGS:
  Online Árral szemben ebook, könyvet Árral szemben FB2, Download Árral szemben PDF , Download Árral szemben MOBI, Online Árral szemben könyvet, ingyenes letöltések Árral szemben IPhone, Online könyvet Árral szemben PDF, ingyenes Árral szemben DJVU, ingyenes letöltések Árral szemben TXT, letöltések Árral szemben RTF, Online Árral szemben FB2 , e-könyvet Árral szemben letöltések TXT, ingyenes Árral szemben letöltések könyvet, e-könyvet Árral szemben download MOBI, letöltések Árral szemben IPad, olvas Árral szemben MOBI, olvas Árral szemben DOC, ingyenes Árral szemben AWZ, Download e-könyvet Árral szemben iPad , ingyenes Árral szemben DJVU, Download Árral szemben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Árral szemben DVD, olvas Árral szemben TXT, Book Árral szemben letöltések DJVU, Árral szemben letöltések könyvet ingyenes, Árral szemben letöltések könyvet pdf ingyenes, Árral szemben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Árral szemben pdf ingyenes, Árral szemben letöltések könyvet epub ingyenes, Árral szemben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply