Aromareneszánsz

Feller Adrienne - Tobai Ágota - Aromareneszánsz

160 megoldás 16 illóolajjal a leggyakoribb panaszokra felnőtteknek és gyerekeknek.

Az aromaterápiáról:
Az aromaterápiával való gyógyítás vegyszermentes, szövődmények nélküli természetes módszer, ami több ezer éves tapasztalaton, generációról generációra átadott tudáson alapszik. Ma már kémiailag is bizonyított tény az illóolajok gyógyító ereje.
Az illóolajok használata az egészségmegőrzésben, gyógyításban és a szépségápolásban több ezer éves múltra tekint vissza. Az aromaterápia nem újkeletű természetgyógyászat, hanem a múltból visszatérő, reneszánszát élő alternatív gyógymód.
Az aromaterápia segítségével javíthatunk életminőségünkön, megelőzhetjük vagy gyógyíthatjuk a betegségeket házilag.

Az Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyv Magyarországon elsőként mutatja be az aromaterápia francia gyógyító irányzatát. Az eddig megjelent aromaterápiával foglalkozó hazai kiadványok mind az angol wellness irányzatot képviselték.

A szerzők két évtizedes terápiás és oktatói tapasztalatukkal állították össze ezt a különleges receptgyűjteményt. A könyv egyedisége, hogy mindössze 16 illóolajjal több, mint 160 problémára kínál hatékony megoldást. Valamennyi recept évtizedek óta jól bevált és egyszerűen elkészíthető formula.
A könyv bemutatja a gyógyító aromaterápia tudományos és praktikus oldalát egyaránt. Egy rövid szakmai és történelmi áttekintés után bevezet az illóolajok világába, majd részletesen bemutatja a gyógyító receptekben használt 16 illóolaj, 4 növényi olaj és 2 aromavíz természetét, tulajdonságait, gyógyító erejét.
A könyv második felében található receptgyűjtemény két részből áll, az első a felnőtteknél, a második a gyerekeknél alkalmazható aromaterápiás kezeléseket szedi egy csokorba.
A receptek összeállításakor a szerzők arra törekedtek, hogy minél kevesebb illóolaj felhasználásával minél több problémára kínáljanak megoldás. Az illóolajok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy elérhető árkategóriát képviseljenek, ugyanakkor erőteljes és széleskörű hatással bírjanak. Ezeket a kritériumokat szem előtt tartva a szerzők összeállítottak egy 16-os aranycsapatot, vagyis 16 illóolajat, amely minden otthon vagy utazás hatékony minipatikája lehet.
A könyv minden előképzettség nélkül használható. A húsz éve aromaterapeutaként praktizáló szerzők biztos kézzel segítik laikus olvasóikat a házi gyógyítás gyakorlatának elsajátításában. A receptek egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. A pontos eszközlista és a jól érthető használati útmutató az illóolajok szakszerű alkalmazását teszi lehetővé.
A könyv egyszerűségével és könnyen kezelhetőségével minden érdeklődő számára egy naponta használható természetes gyógymódot tesz elérhetővé.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aromareneszánsz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aromareneszánsz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  238
  Cover:
  IN HARDCOVER
  Weight:
  780 gr
  ISBN:
  9789638985514
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239111 / 1093623  TAGS:
  Online Aromareneszánsz ebook, könyvet Aromareneszánsz FB2, Download Aromareneszánsz PDF , Download Aromareneszánsz MOBI, Online Aromareneszánsz könyvet, ingyenes letöltések Aromareneszánsz IPhone, Online könyvet Aromareneszánsz PDF, ingyenes Aromareneszánsz DJVU, ingyenes letöltések Aromareneszánsz TXT, letöltések Aromareneszánsz RTF, Online Aromareneszánsz FB2 , e-könyvet Aromareneszánsz letöltések TXT, ingyenes Aromareneszánsz letöltések könyvet, e-könyvet Aromareneszánsz download MOBI, letöltések Aromareneszánsz IPad, olvas Aromareneszánsz MOBI, olvas Aromareneszánsz DOC, ingyenes Aromareneszánsz AWZ, Download e-könyvet Aromareneszánsz iPad , ingyenes Aromareneszánsz DJVU, Download Aromareneszánsz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aromareneszánsz DVD, olvas Aromareneszánsz TXT, Book Aromareneszánsz letöltések DJVU, Aromareneszánsz letöltések könyvet ingyenes, Aromareneszánsz letöltések könyvet pdf ingyenes, Aromareneszánsz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aromareneszánsz pdf ingyenes, Aromareneszánsz letöltések könyvet epub ingyenes, Aromareneszánsz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply