Árnyéknővér

Lucinda Riley - Árnyéknővér

Astrope D’Apliése, azaz Csillag élete épp válaszúthoz ér, amikor a nevelőapja haláláról értesül. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukba gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat meg egy levelet hagyott örökül, és ennek segítségével, ha a lányok úgy döntenek, közelebb kerülhetnek a valódi gyökereikhez.
Csillag azonban habozik ezt megtenni – fél kilépni abból a szoros és biztonságot nyújtó kötelékből, amely a testvéréhez, CeCéhez fűzi, ami ugyanakkor gúzsba is köti. Végül mégis úgy dönt, hogy elindul az első nyomon. Az útja egy könyvritkaságokat árusító boltba vezeti, ahol a különc tulajdonos figyelmét rögvest felkelti a lány és kivételes története. Csillag számára innentől nincs megállás: egy nem mindennapi nő múltjának nyomába eredve felfedezőútra indul az angliai Tóvidék csodálatos tájain, Beatrix Potter meséinek helyszínén, és még csak nem is sejtheti, mi vár rá. A gyökereit kutatva megdöbbentő titkokkal, nem mindennapi sorsokkal, meglepő fordulatokkal szembesül, és amellett, hogy önmagát is mindjobban megismeri, talán még az igaz szerelem is rátalál.

Lucinda Riley sorozatának harmadik kötetében egy évtizedeken és megannyi helyszínen átívelő nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény e kötetbeli főszereplője nemcsak a származásával kapcsolatos kérdésekre találja meg a választ, hanem kénytelen lesz azt is belátni, hogy ha a saját kezébe akarja venni a sorsát, azért tennie kell – ez az út pedig a boldogság ígérete mellett sok-sok áldozatot is követel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Árnyéknővér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Árnyéknővér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  525
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  456 gr
  ISBN:
  9789634520733
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708062 / 1170123
  Translator:


  TAGS:
  Online Árnyéknővér ebook, könyvet Árnyéknővér FB2, Download Árnyéknővér PDF , Download Árnyéknővér MOBI, Online Árnyéknővér könyvet, ingyenes letöltések Árnyéknővér IPhone, Online könyvet Árnyéknővér PDF, ingyenes Árnyéknővér DJVU, ingyenes letöltések Árnyéknővér TXT, letöltések Árnyéknővér RTF, Online Árnyéknővér FB2 , e-könyvet Árnyéknővér letöltések TXT, ingyenes Árnyéknővér letöltések könyvet, e-könyvet Árnyéknővér download MOBI, letöltések Árnyéknővér IPad, olvas Árnyéknővér MOBI, olvas Árnyéknővér DOC, ingyenes Árnyéknővér AWZ, Download e-könyvet Árnyéknővér iPad , ingyenes Árnyéknővér DJVU, Download Árnyéknővér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Árnyéknővér DVD, olvas Árnyéknővér TXT, Book Árnyéknővér letöltések DJVU, Árnyéknővér letöltések könyvet ingyenes, Árnyéknővér letöltések könyvet pdf ingyenes, Árnyéknővér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Árnyéknővér pdf ingyenes, Árnyéknővér letöltések könyvet epub ingyenes, Árnyéknővér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply