Árnyból az angyal


Lásd meg a gonoszt a fényben, és a jót a sötétségben.

Amikor az első és egyetlen keresztes háború elsöprő győzelmet aratott, a világra homály borult. Azóta az Örökkévaló egyháza vasmarokkal szorítja híveit, a 19. század végén az emberek még mindig inkvizíciótól, boszorkányoktól és démonoktól rettegnek.
Cailie Jacobs különleges fiú: az éjszaka teremtményei a védelmére kelnek, a farkasok szelíd kutyaként viselkednek a közelében. Híre azonban eljut az inkvizícióhoz: családját megölik, és ő maga is kínhalált halna, ha életét nem mentené meg egy furcsa társaság.
Brod Walters és ifjú társai kisstílű szélhámosok, eszük ágában sincs ujjat húzni az egyházzal. Ám ahogy keresztezi útjukat ez a különös fiú, addigi kényelmes életük fenekestül felfordul. Csatlakozik hozzájuk Dorien, az elf ifjú, és Eline, egy felfegyverzett asszony, aki a legrettenetesebb bűnt követte el az Örökkévaló egyháza ellen: megtanult varázsolni.
Hogy Cailie-t megóvják, fel kell fedniük az évszázadok óta a homályban rejtőző igazságot. De kicsoda ez a fiú valójában? Vajon a fény, vagy a sötétség uralja-e sorsát? Miért védelmezik egy elfeledett istennő, Balora szent állatai, a farkasok? Ki az a titokzatos angyal, aki mind gyakrabban bukkan fel álmaikban? Mi köze mindennek a Vatikánhoz és a közelgő pápaválasztáshoz?
A vándorokat egy varázslatos ereklye szólítja a messzeségből, és a jövendölés, hogy Balora prófétája újból a földet járja majd, aki reményt hoz a halandóknak. Reményt egy szabadabb világra, ahol az Elfeledettek újból visszatérhetnek.

Lásd meg a jelet, mert hamarosan eljön az idő.
Lásd meg a gonoszt a fényben, és a jót a sötétségben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Árnyból az angyal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Árnyból az angyal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  502
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9789632459868
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465387 / 1094744
  Series:


  TAGS:
  Online Árnyból az angyal ebook, könyvet Árnyból az angyal FB2, Download Árnyból az angyal PDF , Download Árnyból az angyal MOBI, Online Árnyból az angyal könyvet, ingyenes letöltések Árnyból az angyal IPhone, Online könyvet Árnyból az angyal PDF, ingyenes Árnyból az angyal DJVU, ingyenes letöltések Árnyból az angyal TXT, letöltések Árnyból az angyal RTF, Online Árnyból az angyal FB2 , e-könyvet Árnyból az angyal letöltések TXT, ingyenes Árnyból az angyal letöltések könyvet, e-könyvet Árnyból az angyal download MOBI, letöltések Árnyból az angyal IPad, olvas Árnyból az angyal MOBI, olvas Árnyból az angyal DOC, ingyenes Árnyból az angyal AWZ, Download e-könyvet Árnyból az angyal iPad , ingyenes Árnyból az angyal DJVU, Download Árnyból az angyal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Árnyból az angyal DVD, olvas Árnyból az angyal TXT, Book Árnyból az angyal letöltések DJVU, Árnyból az angyal letöltések könyvet ingyenes, Árnyból az angyal letöltések könyvet pdf ingyenes, Árnyból az angyal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Árnyból az angyal pdf ingyenes, Árnyból az angyal letöltések könyvet epub ingyenes, Árnyból az angyal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply