Aréna

Simon Scarrow - Aréna

Kr. u. 41, Róma. A birodalom vészterhes időket él. A polgárok ki vannak szolgáltatva az újonnan megválasztott császárnak, aki elhatározta, hogy megszilárdítja a hatalmát.
Macro, a II. legio optiója épp arra készül, hogy visszatérjen a cohorsához, miután kitüntették egy sikeres rajtaütésért. Ám a császár tanácsadó testülete azzal a feladattal bízza meg, hogy képezzen ki egy újonc gladiátort, az ifjú Marcus Valerius Pavót.
Bár a vakmerő Pavo korábban már nemegyszer harcolt az életéért, még rengeteget kell tanulnia, és az ókori Rómában semmit sem lehet biztosra venni. Ráadásul a feltörekvő ifjút olyan cél vezeti, amely a saját életénél is fontosabb: meg akarja bosszulni az apja halálát, akivel egy gladiátorbajnok végzett. Vajon életben marad addig, hogy szembeszállhasson a nemezisével?A Könyv Magyarul!


Letöltések Aréna ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aréna ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  612 gr
  ISBN:
  9789634262688
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497798 / 1115085
  Translator:


  TAGS:
  Online Aréna ebook, könyvet Aréna FB2, Download Aréna PDF , Download Aréna MOBI, Online Aréna könyvet, ingyenes letöltések Aréna IPhone, Online könyvet Aréna PDF, ingyenes Aréna DJVU, ingyenes letöltések Aréna TXT, letöltések Aréna RTF, Online Aréna FB2 , e-könyvet Aréna letöltések TXT, ingyenes Aréna letöltések könyvet, e-könyvet Aréna download MOBI, letöltések Aréna IPad, olvas Aréna MOBI, olvas Aréna DOC, ingyenes Aréna AWZ, Download e-könyvet Aréna iPad , ingyenes Aréna DJVU, Download Aréna e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aréna DVD, olvas Aréna TXT, Book Aréna letöltések DJVU, Aréna letöltések könyvet ingyenes, Aréna letöltések könyvet pdf ingyenes, Aréna pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aréna pdf ingyenes, Aréna letöltések könyvet epub ingyenes, Aréna ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply