Arc- és alaktan

Röck Gyula - Arc- és alaktan

Egyesek már a találkozás első pillanatában keresik az arcon át az embert, ösztönösen érezve, hogy az egyszeri meglátás több, mint száz más egyéb. Mások az ember belső kisugárzásából mintegy megérzik, azaz érzésben veszik át az illető egyéniségét. Mindkét ösztönösség évezredes bennünk, amit a régiek is ismertek, de ezen ismeret nagy általánosságban soha nem lett közkincs, mert egyrészt a nagy többség amelyre nem előnyösek e tan tételei tagadja azt, másrészt mi hasznát se veszik a haszonlesők.

E könyv célja az emberek, illetve önmagunk megismerése. Amíg nem ismerjük önmagunkat és ama végső ideált, amely felé alakulni és fejlődni kell, addig nem is lehetünk önmagunk irányítói, hanem csak a sors, illetve a körülmények és tömegszokások kormánynélküli sajkái. Minden ember önmaga átka vagy áldása, vezérelvei szerint s ezért burjánzik egyik lelkében mint dudva a bánat s békétlenség, másikéban mint ápolásra szorult nemes növény az öröm, béke és vidámság.

E könyv csak az általános nézőpontokat, a kulcsot nyújtja, mert nem a tételek tömege, hanem a törvények ama kulcsa a fontos ha nem magoltatni, de gondolkoztatni is akarunk, amelynek alapján a tételeket hozták. Az arc-és alaktan soha nem csal, soha nem téved, Aki megtanult nézni, az fog tudni látni is. A nézni tudás a bölcsesség nyitja, a látás annak teljessége; fokozatai: a fogalom, ítélet, következtetés és az ihletett megérzés.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Arc- és alaktan ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Arc- és alaktan ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789639654815
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213193 / 1068822  TAGS:
  Online Arc- és alaktan ebook, könyvet Arc- és alaktan FB2, Download Arc- és alaktan PDF , Download Arc- és alaktan MOBI, Online Arc- és alaktan könyvet, ingyenes letöltések Arc- és alaktan IPhone, Online könyvet Arc- és alaktan PDF, ingyenes Arc- és alaktan DJVU, ingyenes letöltések Arc- és alaktan TXT, letöltések Arc- és alaktan RTF, Online Arc- és alaktan FB2 , e-könyvet Arc- és alaktan letöltések TXT, ingyenes Arc- és alaktan letöltések könyvet, e-könyvet Arc- és alaktan download MOBI, letöltések Arc- és alaktan IPad, olvas Arc- és alaktan MOBI, olvas Arc- és alaktan DOC, ingyenes Arc- és alaktan AWZ, Download e-könyvet Arc- és alaktan iPad , ingyenes Arc- és alaktan DJVU, Download Arc- és alaktan e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Arc- és alaktan DVD, olvas Arc- és alaktan TXT, Book Arc- és alaktan letöltések DJVU, Arc- és alaktan letöltések könyvet ingyenes, Arc- és alaktan letöltések könyvet pdf ingyenes, Arc- és alaktan pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Arc- és alaktan pdf ingyenes, Arc- és alaktan letöltések könyvet epub ingyenes, Arc- és alaktan ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply