Aranyszív

Gál Dorina - Aranyszív

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett.
A célzott korosztály már tanult/hallott a mohácsi csatáról, ám annál kevesebb információja van arról, hogy a fiatalon életét vesztett uralkodó szinte semmiben sem különbözött a mai kamaszoktól. Lajos és Mária házassága őszinte, romantikus szerelmi kapcsolattá vált.
A történelmi regény kettejük életére koncentrálva mutatja be a korszakot, a középkori Magyarország bukását megelőző két évtized, továbbá az azt követő néhány év történetét.
A regény a középkori mindennapok az öltözködés, a szórakozás, a városszerkezet, az udvari élet és az ünnepségek (menyegzők, temetések, koronázások) részletes leírását adja, a célzott korosztály ismereteit bővítve, de érdeklődését mindvégig szem előtt tartva.A Könyv Magyarul!


Letöltések Aranyszív ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aranyszív ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9786155535147
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2635824 / 1149372  TAGS:
  Online Aranyszív ebook, könyvet Aranyszív FB2, Download Aranyszív PDF , Download Aranyszív MOBI, Online Aranyszív könyvet, ingyenes letöltések Aranyszív IPhone, Online könyvet Aranyszív PDF, ingyenes Aranyszív DJVU, ingyenes letöltések Aranyszív TXT, letöltések Aranyszív RTF, Online Aranyszív FB2 , e-könyvet Aranyszív letöltések TXT, ingyenes Aranyszív letöltések könyvet, e-könyvet Aranyszív download MOBI, letöltések Aranyszív IPad, olvas Aranyszív MOBI, olvas Aranyszív DOC, ingyenes Aranyszív AWZ, Download e-könyvet Aranyszív iPad , ingyenes Aranyszív DJVU, Download Aranyszív e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aranyszív DVD, olvas Aranyszív TXT, Book Aranyszív letöltések DJVU, Aranyszív letöltések könyvet ingyenes, Aranyszív letöltések könyvet pdf ingyenes, Aranyszív pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aranyszív pdf ingyenes, Aranyszív letöltések könyvet epub ingyenes, Aranyszív ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply