Aranyjegy a boldog élethez

Brendon Burchard - Aranyjegy a boldog élethez

Ez a könyv megváltoztatja sorsunkat, átalakítja szívünket és gondolkodásunkat.
Esélyt ad a második lehetőségre.

Olvasd, értsd, és valósítsd meg a könyv bölcs tanításait, hogy újra fölfedezhesd és újjáalakíthasd az eddigi életedet!
Mi lenne, ha átnyújtanának neked egy jegyet, amellyel varázslatos módon újrakezdhetnéd az életed?
Mindenkinek a fejében megfordult már, hogy ha most visszamehetnék az időben, akkor ezt, vagy azt másként tennék, és akkor sokkal boldogabb lehetnék. Ez a történet pontosan erről szól. A hétköznapi, fojtogató problémákkal küszködő főhős lehetőséget kap arra, hogy kijavítsa egész eddigi elrontott életét.
Utazása a halál árnyékában, egy kórház intenzív osztályán kezdődik, majd eljut egy rejtélyes, már rég bezárt vidámparkba, ahol megtanítják arra, miként nézzen szembe a problémáival, nem utolsósorban azért, hogy megmenthesse elveszni látszó szerelmét is.
A szerző személyi tanácsadóként dolgozik, szinte atyai jó barátként egyengeti főhősünk útját. Könyvében jól alkalmazza a pszichológia módszereit. Érzékletes, meggyőző és elgondolkodtató. Hitelességét saját élettörténete adja, hiszen ő már megkapta élete aranyjegyét, amikor egy súlyos autóbaleset után a halálból visszatérve gondolhatta végig és kezdhette újra életét.
Nagyhatású tanmese a szerelemről, a veszteségekről és a megváltásról. Ösztönzést és reményt ad mindenkinek, aki újrakezdésre, boldogságra vágyik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aranyjegy a boldog élethez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aranyjegy a boldog élethez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  271
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  278 gr
  ISBN:
  9786155334672
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692842 / 1162649
  Translator:


  TAGS:
  Online Aranyjegy a boldog élethez ebook, könyvet Aranyjegy a boldog élethez FB2, Download Aranyjegy a boldog élethez PDF , Download Aranyjegy a boldog élethez MOBI, Online Aranyjegy a boldog élethez könyvet, ingyenes letöltések Aranyjegy a boldog élethez IPhone, Online könyvet Aranyjegy a boldog élethez PDF, ingyenes Aranyjegy a boldog élethez DJVU, ingyenes letöltések Aranyjegy a boldog élethez TXT, letöltések Aranyjegy a boldog élethez RTF, Online Aranyjegy a boldog élethez FB2 , e-könyvet Aranyjegy a boldog élethez letöltések TXT, ingyenes Aranyjegy a boldog élethez letöltések könyvet, e-könyvet Aranyjegy a boldog élethez download MOBI, letöltések Aranyjegy a boldog élethez IPad, olvas Aranyjegy a boldog élethez MOBI, olvas Aranyjegy a boldog élethez DOC, ingyenes Aranyjegy a boldog élethez AWZ, Download e-könyvet Aranyjegy a boldog élethez iPad , ingyenes Aranyjegy a boldog élethez DJVU, Download Aranyjegy a boldog élethez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aranyjegy a boldog élethez DVD, olvas Aranyjegy a boldog élethez TXT, Book Aranyjegy a boldog élethez letöltések DJVU, Aranyjegy a boldog élethez letöltések könyvet ingyenes, Aranyjegy a boldog élethez letöltések könyvet pdf ingyenes, Aranyjegy a boldog élethez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aranyjegy a boldog élethez pdf ingyenes, Aranyjegy a boldog élethez letöltések könyvet epub ingyenes, Aranyjegy a boldog élethez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply