Apufa

Kolozsi László - Apufa

Mindannyiunkban él egy apufa. Csodás ereje van, hisz a szeretetben és a gondoskodásban. Ez a megindítóan szép történet egy diófa – egy apa és két fia kapcsolatát mutatja be. Egyaránt szól a gyerekekhez, akik hallgatják, és a felnőttekhez, akik olvassák nekik. Vagy mindenki magának. Nem tanítani akar, csak mesél, mégis, aki elolvassa rohan az apukájához és átöleli.

"Apa azt mondta, a diófa árnyéka nélkül szinte semmit sem ér a ház. Ha kell, mondta, erre teszem fel az életemet, hogy megvédjem a fát. Nem kert nélküle a kert. Anya nevetett.
Ha ennyire fontos neked, hagyta rá apára, akkor maradjon. És letett arról, hogy kivágás mellett kardoskodjon."

Ajánljuk 5 és 99 év között mindenkinek
A Könyv Magyarul!


Letöltések Apufa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apufa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  44
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  342 gr
  ISBN:
  9789634032786
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700006 / 1166352
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Apufa ebook, könyvet Apufa FB2, Download Apufa PDF , Download Apufa MOBI, Online Apufa könyvet, ingyenes letöltések Apufa IPhone, Online könyvet Apufa PDF, ingyenes Apufa DJVU, ingyenes letöltések Apufa TXT, letöltések Apufa RTF, Online Apufa FB2 , e-könyvet Apufa letöltések TXT, ingyenes Apufa letöltések könyvet, e-könyvet Apufa download MOBI, letöltések Apufa IPad, olvas Apufa MOBI, olvas Apufa DOC, ingyenes Apufa AWZ, Download e-könyvet Apufa iPad , ingyenes Apufa DJVU, Download Apufa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apufa DVD, olvas Apufa TXT, Book Apufa letöltések DJVU, Apufa letöltések könyvet ingyenes, Apufa letöltések könyvet pdf ingyenes, Apufa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apufa pdf ingyenes, Apufa letöltések könyvet epub ingyenes, Apufa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply