Apáról fiúra


A. B. Yehoshua regénye öt – csonka párbeszédben előadott -egy-egy kisregénynek is beillő briliáns történet zsidókról és nem zsidókról, 1982-től – időben visszafelé – 1848-ig, az utolsó történetig. Az összekötő kapocs Máni úr, aki valamennyi történetben jelen van, aki miatt az adott történetet el kell mesélni. Miközben szó esik Izraelről a nyolcvanas évek elején, tizenöt évvel a hatnapos háború után, Krétáról a második világháborúban, Jeruzsálemről a tizenkilencedik század közepén. És szó esik mindenütt a szülő-gyermek kapcsolatról – a sajátos stíluson túl ez a könyv másik eredeti és megragadó eleme. Még különösebb, szinte rejtélyes és izgalmas a beszélő, valamint – az éppen aktuális – Máni úr viszonya. Ez az, ami rabul ejti az olvasót, akinek mindenképpen meg kell tudnia: mi vonzza az adott elbeszélőt az általa esetenként alig vagy rövid ideje ismert Mónihoz? Miért foglalkoznak vele annyit? Miért akarják megmenteni? Meg tudják menteni? Egy német katona egy krétai zsidót? Egy fiatal lány annak a fiúnak az apját, akit csak néhány hete ismer? Egy lengyel orvos
a jeruzsálemi szülészt, aki halálosan beleszeretett a húgába? Hogyan fogja elérni a brit katona, hogy a kémkedéssel vádolt és halálra ítélt brit állampolgár Mónit a bíró felmentse?
Minden Máni megszállott, minden Máni életveszélyben van, érte küzdeni kell. Az író pedig – akár egy krimiben – késlelteti a válaszokat, Máni sorsának kimenetele csak az utolsó oldalon derül ki, mert a beszélő vagy nem akarja, vagy nem meri felfedni a teljes igazságot. Letehetetlen történet, igazi irodalmi bravúr.A Könyv Magyarul!


Letöltések Apáról fiúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apáról fiúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  370
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789639348776
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2144853 / 1092562
  Translator:


  TAGS:
  Online Apáról fiúra ebook, könyvet Apáról fiúra FB2, Download Apáról fiúra PDF , Download Apáról fiúra MOBI, Online Apáról fiúra könyvet, ingyenes letöltések Apáról fiúra IPhone, Online könyvet Apáról fiúra PDF, ingyenes Apáról fiúra DJVU, ingyenes letöltések Apáról fiúra TXT, letöltések Apáról fiúra RTF, Online Apáról fiúra FB2 , e-könyvet Apáról fiúra letöltések TXT, ingyenes Apáról fiúra letöltések könyvet, e-könyvet Apáról fiúra download MOBI, letöltések Apáról fiúra IPad, olvas Apáról fiúra MOBI, olvas Apáról fiúra DOC, ingyenes Apáról fiúra AWZ, Download e-könyvet Apáról fiúra iPad , ingyenes Apáról fiúra DJVU, Download Apáról fiúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apáról fiúra DVD, olvas Apáról fiúra TXT, Book Apáról fiúra letöltések DJVU, Apáról fiúra letöltések könyvet ingyenes, Apáról fiúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Apáról fiúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apáról fiúra pdf ingyenes, Apáról fiúra letöltések könyvet epub ingyenes, Apáról fiúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply