Apácabordély


A kisvárosi főelvtárs szemrevaló kamaszlánya egy főnemesi származású fiatalemberbe szeret bele, s az ötvenes évek elején ez főbenjáró bűnnek számít. Apja, aki nem annyira lánya jövőjét, mint saját karrierjét érzi súlyos veszélyben, a helyi állambiztonsági szervek segítségével Borbálát egy évre az apácazárdába küldi, hogy elszakítsa szerelmétől. A zárda számára ez ideiglenesen a túlélést jelenti ugyan, de a magyar történelem e különös korszakában semmi sem az, aminek látszik. Az apácákat előbb a német, majd a szovjet hadsereg katonái használták nagyon is világi, vagy méginkább félvilági célokra, s amikor Borbála odakerül, a megszentelt falak között egészen más tevékenység folyik, mint amire ő vagy a szigorú apa számított. Az apácák voltaképpen már régen beletörődtek ebbe a furcsa helyzetbe, a nappali áhitatosságokat éjszakai mulatságok követik, s csupán hetekbe telik, hogy az új barátnők Borbálát is beavassák kényes titkaikba. – Pergel Zsolt megtörtént eseményeket regényesített meg az Apácabordélyban egy volt kolostorszolga elbeszélése alapján, s könyve nemcsak mint izgalmas tényfeltárás tekinthető különlegességnek, hanem figyelmeztetés is: a régmúlt események körüli vitákban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az éppoly homályos és zavaros közelmúltról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Apácabordély ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Apácabordély ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  142
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9786155033728
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228724 / 1083175  TAGS:
  Online Apácabordély ebook, könyvet Apácabordély FB2, Download Apácabordély PDF , Download Apácabordély MOBI, Online Apácabordély könyvet, ingyenes letöltések Apácabordély IPhone, Online könyvet Apácabordély PDF, ingyenes Apácabordély DJVU, ingyenes letöltések Apácabordély TXT, letöltések Apácabordély RTF, Online Apácabordély FB2 , e-könyvet Apácabordély letöltések TXT, ingyenes Apácabordély letöltések könyvet, e-könyvet Apácabordély download MOBI, letöltések Apácabordély IPad, olvas Apácabordély MOBI, olvas Apácabordély DOC, ingyenes Apácabordély AWZ, Download e-könyvet Apácabordély iPad , ingyenes Apácabordély DJVU, Download Apácabordély e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Apácabordély DVD, olvas Apácabordély TXT, Book Apácabordély letöltések DJVU, Apácabordély letöltések könyvet ingyenes, Apácabordély letöltések könyvet pdf ingyenes, Apácabordély pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Apácabordély pdf ingyenes, Apácabordély letöltések könyvet epub ingyenes, Apácabordély ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply