Anyacsavar és Kockafej


A szerző életrajzi regényében fiával való kapcsolatát tárja elénk, a gyermek születésétől napjainkig, tinédzser koráig. Zsombi Asperger-szindrómás, és mint ahogy az alcím is írja, nem zseni. Nincs 130-as IQ-ja, nincsenek különleges képességei, legalábbis olyanok, amilyeneket a hollywoodi filmek vagy a média olykor hamis képei alapján képzelnénk róla.
Az autisták és Asperger-szindrómások közössége egy meg nem értett közösség. "Autista? Na és mit tud?" hangzik el rendre velük kapcsolatban, és Kartali Zsuzsanna hiánypótló könyvében megkísérli megválaszolni az unásig ismert kérdéseket, no meg a kimondatlanokat is. Bemutatni az értetlen, gunyoros, rosszindulatú vagy éppen kedvesen kíváncsi tekintetektől kísért "más" gyerekek mindennapjait, életét, lehetőségeit a bölcsődétől az iskoláig.
Az Anyacsavar és Kockafej a megismerésről szól, arról, mennyire érthetsz meg egy másik embert, az anyaságról és a gyermeklétről, olyan életekről, melyek a külvilág számára különösnek, akár furcsának is tűnnek, de van, akinek ez a valóság.
Fontos könyv, irodalmi igényességgel megírt, humorral és empátiával átszőtt kis kötet egy nőről, aki szeretné, hogy gyermeke a normális társadalom részévé válhasson, és a fiúról, aki megtalálja a saját útját, legyen az mégoly kacskaringós. És nem utolsósorban: a toleranciáról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Anyacsavar és Kockafej ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anyacsavar és Kockafej ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  163
  Cover:
  FLEXI
  Weight:
  164 gr
  ISBN:
  9789632935270
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677559 / 1154670  TAGS:
  Online Anyacsavar és Kockafej ebook, könyvet Anyacsavar és Kockafej FB2, Download Anyacsavar és Kockafej PDF , Download Anyacsavar és Kockafej MOBI, Online Anyacsavar és Kockafej könyvet, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej IPhone, Online könyvet Anyacsavar és Kockafej PDF, ingyenes Anyacsavar és Kockafej DJVU, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej TXT, letöltések Anyacsavar és Kockafej RTF, Online Anyacsavar és Kockafej FB2 , e-könyvet Anyacsavar és Kockafej letöltések TXT, ingyenes Anyacsavar és Kockafej letöltések könyvet, e-könyvet Anyacsavar és Kockafej download MOBI, letöltések Anyacsavar és Kockafej IPad, olvas Anyacsavar és Kockafej MOBI, olvas Anyacsavar és Kockafej DOC, ingyenes Anyacsavar és Kockafej AWZ, Download e-könyvet Anyacsavar és Kockafej iPad , ingyenes Anyacsavar és Kockafej DJVU, Download Anyacsavar és Kockafej e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anyacsavar és Kockafej DVD, olvas Anyacsavar és Kockafej TXT, Book Anyacsavar és Kockafej letöltések DJVU, Anyacsavar és Kockafej letöltések könyvet ingyenes, Anyacsavar és Kockafej letöltések könyvet pdf ingyenes, Anyacsavar és Kockafej pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anyacsavar és Kockafej pdf ingyenes, Anyacsavar és Kockafej letöltések könyvet epub ingyenes, Anyacsavar és Kockafej ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply