Anne és a Szivárvány-völgy

Lucy Maud Montgomery - Anne és a Szivárvány-völgy

A Zöldmanzárdos-ház vörös hajú Anne-je hatgyerekes családanya, s már csak a két kicsi, Shirley és Rilla van állandóan a szoknyája körül, a négy nagy, Jem, Walter és az ikrek, Di és Nan iskolába járnak. Szabadidejüket pedig a Zugoly melletti mesés tájékon töltik, a Szivárvány-völgyben, amelyet, akárcsak valaha az avonlea-i erdőket-mezőket, képzeletbeli tündéri teremtmények népesítenek be.
Hamarosan új játszótársaik akadnak, a falu újonnan érkezett, özvegy lelkészének négy rakoncátlan gyereke. Az anyai gondoskodás nélkül cseperedő Meredith gyerekek egyik botrányt a másik után kavarják Glen St. Maryben. Befogadnak házukba egy szökött lelencet, disznóháton lovagolnak végig a falun, a metodista temetőben játszanak. Bármit tesznek is, a teológia kérdéseivel viaskodó apjuk szórakozott tudatáig alig jut el, viszont magukra haragítják a falu éber figyelmű, pletykás véneit, és ha nem állnának mellettük a Blythe gyerekek és szüleik: Anne és Gilbert, még a tiszteletes hivatalát is veszélybe sodornák.
Szerencsére a világ egy kanadai falucskában sem csupa pletykás és álszent vénasszonyból áll, és a gyerekek bátor őszinteségének köszönhetően végül minden jóra fordul.
Igaz, a regény utolsó oldaláig kétséges, vajon a bájos Miss Rosemary West igent mond-e Mr. Meredith házassági ajánlatára…A Könyv Magyarul!


Letöltések Anne és a Szivárvány-völgy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anne és a Szivárvány-völgy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  290
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9789632450438
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2197222 / 1049757
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Anne és a Szivárvány-völgy ebook, könyvet Anne és a Szivárvány-völgy FB2, Download Anne és a Szivárvány-völgy PDF , Download Anne és a Szivárvány-völgy MOBI, Online Anne és a Szivárvány-völgy könyvet, ingyenes letöltések Anne és a Szivárvány-völgy IPhone, Online könyvet Anne és a Szivárvány-völgy PDF, ingyenes Anne és a Szivárvány-völgy DJVU, ingyenes letöltések Anne és a Szivárvány-völgy TXT, letöltések Anne és a Szivárvány-völgy RTF, Online Anne és a Szivárvány-völgy FB2 , e-könyvet Anne és a Szivárvány-völgy letöltések TXT, ingyenes Anne és a Szivárvány-völgy letöltések könyvet, e-könyvet Anne és a Szivárvány-völgy download MOBI, letöltések Anne és a Szivárvány-völgy IPad, olvas Anne és a Szivárvány-völgy MOBI, olvas Anne és a Szivárvány-völgy DOC, ingyenes Anne és a Szivárvány-völgy AWZ, Download e-könyvet Anne és a Szivárvány-völgy iPad , ingyenes Anne és a Szivárvány-völgy DJVU, Download Anne és a Szivárvány-völgy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anne és a Szivárvány-völgy DVD, olvas Anne és a Szivárvány-völgy TXT, Book Anne és a Szivárvány-völgy letöltések DJVU, Anne és a Szivárvány-völgy letöltések könyvet ingyenes, Anne és a Szivárvány-völgy letöltések könyvet pdf ingyenes, Anne és a Szivárvány-völgy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anne és a Szivárvány-völgy pdf ingyenes, Anne és a Szivárvány-völgy letöltések könyvet epub ingyenes, Anne és a Szivárvány-völgy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply