Angyalom?!


Raphaela Klen nem hiszi, hanem tudja, hogy Isten létezik. A férjének, és annak szeretőjének szokatlan halála után megoszlanak róla a vélemények. A környezete titokzatos lénynek tartja, aki más mint a többiek. Kiismerhetetlen. Vajon élnek-e angyalok fizikai testben a Föld nevű bolygón? És, ha igen, mit keresnek itt? Peter Horn ennek a kérdésnek a megválaszolásával küzd élete eddigi legnehezebb négy évszakában, melyben mindent elveszíthet: családot, szerelmet, életet. De talán éppen a küzdelemmel van a baj. Vannak kérdések, amelyekre nem kaphatunk választ, csak ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain. Hosszú út ez, de ki van világítva, ha észrevesszük a jeleket, melyeket mi magunk helyeztünk el, hogy végül hazataláljunk rég elfeledett otthonunkba. Egy varázslatos történet, mely visszakérdez legbensőbb önmagunktól, szembesít, megró, tanít és megsegít, miközben a szellemi és fizikai világ egymásba mosódott útvesztőiben elkalauzol a csodálatos indigó gyerekek különleges világába. Mégis rólunk szól. Találkozásainkról, válásainkról, próbatételeinkről, boldog pillanatinkról, fájdalmainkról és bátorságunkról.A Könyv Magyarul!


Letöltések Angyalom?! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyalom?! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9789638883124
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2433714 / 8106307
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Angyalom?! ebook, könyvet Angyalom?! FB2, Download Angyalom?! PDF , Download Angyalom?! MOBI, Online Angyalom?! könyvet, ingyenes letöltések Angyalom?! IPhone, Online könyvet Angyalom?! PDF, ingyenes Angyalom?! DJVU, ingyenes letöltések Angyalom?! TXT, letöltések Angyalom?! RTF, Online Angyalom?! FB2 , e-könyvet Angyalom?! letöltések TXT, ingyenes Angyalom?! letöltések könyvet, e-könyvet Angyalom?! download MOBI, letöltések Angyalom?! IPad, olvas Angyalom?! MOBI, olvas Angyalom?! DOC, ingyenes Angyalom?! AWZ, Download e-könyvet Angyalom?! iPad , ingyenes Angyalom?! DJVU, Download Angyalom?! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyalom?! DVD, olvas Angyalom?! TXT, Book Angyalom?! letöltések DJVU, Angyalom?! letöltések könyvet ingyenes, Angyalom?! letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyalom?! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyalom?! pdf ingyenes, Angyalom?! letöltések könyvet epub ingyenes, Angyalom?! ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply