Angyalnyár


A New York Times sikerlistájára is feljutott Cynthia Hand lebilincselő kisregénye az Angyalsors trilógia világában játszódik.
Clara szabadulni igyekszik az emlékektől, amelyek Wyomingban kísértik, és a jövőre utaló látomásoktól, amelyekkel egyelőre nem képes szembenézni ezért tökéletes menekülésnek tűnik, ha a nyarat Olaszországban tölti legjobb barátnőjével, Angelával…
Amióta Angela az eszét tudja, mindig azt magyarázták neki, hogy a szerelem veszedelmes, egy percre se hagyja őrizetlenül a szívét. Két éve azonban, amikor megismerkedett Phennel, elhatározta, hogy mindenáron közel kerül hozzá. Most döntenie kell, megoszthatja-e Clarával a titkát, vagy ha elmondja neki az igazságot, azzal kockára tesz mindent, ami fontos a számára.
A hol Angela, hol Clara nézőpontjából kibontakozó történet bemutatja a felejthetetlen nyarat, amely próbára teszi a két lány barátságát, és visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Angyalnyár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyalnyár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  100
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9789632612546
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235603 / 1090319
  Series:


  TAGS:
  Online Angyalnyár ebook, könyvet Angyalnyár FB2, Download Angyalnyár PDF , Download Angyalnyár MOBI, Online Angyalnyár könyvet, ingyenes letöltések Angyalnyár IPhone, Online könyvet Angyalnyár PDF, ingyenes Angyalnyár DJVU, ingyenes letöltések Angyalnyár TXT, letöltések Angyalnyár RTF, Online Angyalnyár FB2 , e-könyvet Angyalnyár letöltések TXT, ingyenes Angyalnyár letöltések könyvet, e-könyvet Angyalnyár download MOBI, letöltések Angyalnyár IPad, olvas Angyalnyár MOBI, olvas Angyalnyár DOC, ingyenes Angyalnyár AWZ, Download e-könyvet Angyalnyár iPad , ingyenes Angyalnyár DJVU, Download Angyalnyár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyalnyár DVD, olvas Angyalnyár TXT, Book Angyalnyár letöltések DJVU, Angyalnyár letöltések könyvet ingyenes, Angyalnyár letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyalnyár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyalnyár pdf ingyenes, Angyalnyár letöltések könyvet epub ingyenes, Angyalnyár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply