Angyali társaságban

Doszpod Béla - Angyali társaságban

A mikrofon olyan, mint a szobrász vésője. Nem mindegy, hogy melyik végén áll az ember. Én csak tudom. Volt úgy, hogy én formáztam segítségével arcképet, s volt úgy, hogy az én portrémat faragták meg vele. Azt persze nem tudom megítélni, milyen anyag vagyok, de azt igen, hogy mit próbáltak meg kihozni belőlem. Az esetek túlnyomó részében semmit. Sablonkérdés, konfekció-koncepció, érdektelen érdeklődés: a lusta változat. Aztán egy szép napon nekem estek. Úgy istenigazából. Négyen. Béla és az ő angyalai. Körbejártak, felmértek, tanulmányoztak, elképzeltek. Felkészültek. De mindenekfelett kíváncsiak voltak rám. A velem készített beszélgetésben pedig hosszú idők óta először éreztem többnek magamat, mint anyagnak, és először éreztem fontosnak magamat mint lélek. Jólesett igazi mesterember kezébe kerülni. Béla újrafogalmazott és elgondolkodtatott magam felől. Hálás vagyok érte, és a többi 33 alannyal együtt ajánlom magamat mint tárgyat ebben a különleges kötetben, mely egyben kordokumentumává válik az életünknek. Mindannyiunk életének. Mert itt mindenkinek csak egy meséje van, és valahoz minden mese ugyanarról szól Geszti PéterA Könyv Magyarul!


Letöltések Angyali társaságban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyali társaságban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 22 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  470
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639051225
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1997
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Angyali társaságban ebook, könyvet Angyali társaságban FB2, Download Angyali társaságban PDF , Download Angyali társaságban MOBI, Online Angyali társaságban könyvet, ingyenes letöltések Angyali társaságban IPhone, Online könyvet Angyali társaságban PDF, ingyenes Angyali társaságban DJVU, ingyenes letöltések Angyali társaságban TXT, letöltések Angyali társaságban RTF, Online Angyali társaságban FB2 , e-könyvet Angyali társaságban letöltések TXT, ingyenes Angyali társaságban letöltések könyvet, e-könyvet Angyali társaságban download MOBI, letöltések Angyali társaságban IPad, olvas Angyali társaságban MOBI, olvas Angyali társaságban DOC, ingyenes Angyali társaságban AWZ, Download e-könyvet Angyali társaságban iPad , ingyenes Angyali társaságban DJVU, Download Angyali társaságban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyali társaságban DVD, olvas Angyali társaságban TXT, Book Angyali társaságban letöltések DJVU, Angyali társaságban letöltések könyvet ingyenes, Angyali társaságban letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyali társaságban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyali társaságban pdf ingyenes, Angyali társaságban letöltések könyvet epub ingyenes, Angyali társaságban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply