Angyali számok


Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Angyal-szemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönzött arra, hogy elmerüljek a Forrásba, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam: Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életében a Mester tanítványa volt), és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal. Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. A számsor-értelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert számokba botlunk a világon mindenfelé. Ha találkozol egy számsorral – különösen, ha rövid időn belül többször -, csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!A Könyv Magyarul!


Letöltések Angyali számok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyali számok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Édesvíz Kiadó
  Number of Pages:
  199
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  185 gr
  ISBN:
  0359000990010
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  SL#2105074039  TAGS:
  Online Angyali számok ebook, könyvet Angyali számok FB2, Download Angyali számok PDF , Download Angyali számok MOBI, Online Angyali számok könyvet, ingyenes letöltések Angyali számok IPhone, Online könyvet Angyali számok PDF, ingyenes Angyali számok DJVU, ingyenes letöltések Angyali számok TXT, letöltések Angyali számok RTF, Online Angyali számok FB2 , e-könyvet Angyali számok letöltések TXT, ingyenes Angyali számok letöltések könyvet, e-könyvet Angyali számok download MOBI, letöltések Angyali számok IPad, olvas Angyali számok MOBI, olvas Angyali számok DOC, ingyenes Angyali számok AWZ, Download e-könyvet Angyali számok iPad , ingyenes Angyali számok DJVU, Download Angyali számok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyali számok DVD, olvas Angyali számok TXT, Book Angyali számok letöltések DJVU, Angyali számok letöltések könyvet ingyenes, Angyali számok letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyali számok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyali számok pdf ingyenes, Angyali számok letöltések könyvet epub ingyenes, Angyali számok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply