Angyali kísértés


Az ellenállhatatlan rosszfiú, Kaiden Rowe sohasem akart pénzt, népszerűséget, zenei tehetséget vagy csinos csajokat. Ám óriásként, azaz a démonhercegek gyermekeként mégis mindez az ölébe pottyant. Ő a bujaság hercegének fia, sokat tanult az apjától, és így a szenvedély és a csábítás mesterévé, az érzékek irányítójává vált. Kaidan nagyon jó volt abban, amit csinált. Egészen addig, amíg nem találkozott az okos, bátor és elképzelhetetlenül jóságos Anna Whitt-tel
Kaidan mindent megtesz, hogy a lány átadja magát a bűnös élvezetekkel teli életnek. De Anna látszólag teljesen immunis a fiú csáberejére. Egy bukott és egy őrzőangyal lányaként többre ösztönzi Kaidant, mint amennyit valaha is megérdemelne. Ám a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatuk épp annyira kínzó, mint amennyire szenvedélyes, mivel egy óriásnak tilos szerelembe esnie. Bár Kai minden erejével próbálja elkerülni, egyszerűen nem bír távol maradni Annától, és Anna sem tőle.

Ajánlók:

Annának kiválasztottként el kell tüntetnie a démonokat a föld színéről. De azt is elhatározza, hogy minden óriást megment a sötét élettől. Ezért egyesíti erőit Kaidanével, hogy legyőzzék a zsarnok herceget. Kaidenre az eddig legkeményebb harc vár, a szív csatája.
Kaiden Rowe gondolatai egy sötét, veszélyes, és érzékiséggel teli helyre visznek. Egy csavaros fordulatokkal teli történet, ami bárcsak sohasem érne véget!
Amazon

Az Angyali kísértés felkavaró, nyers és addiktív, éppen olyan, mint reméltem, és ennél még jóval több. Tökéletes kiegészítése a Sweet Evil-trilógiának.
Stuck inBooks

Kaidan Rowe nézőpontjából követve az eseményeket, a Sweet Evil-sorozat e része izgalmas, sötét, és csábító. Az olvasók imádni fogják!
Goodreads

Teljesen egyedülálló élmény. Érzéki és lenyűgöző. Bepillantást nyerhetünk a dögös rock sztár mindennapjaiba, amit azért sem átlagosak, mert démoni erők húzódnak a háttérben.
Barnes and Noble

Tele izzó szenvedéllyel és drámával, a sorozat ezen része még sötétebb, még izgalmasabb, mint az eddigiek, és mindezek mellett teljesen kielégítő.
Epic Reads
A Könyv Magyarul!


Letöltések Angyali kísértés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angyali kísértés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  440
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  412 gr
  ISBN:
  9789632617657
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690017 / 1160590
  Series:


  TAGS:
  Online Angyali kísértés ebook, könyvet Angyali kísértés FB2, Download Angyali kísértés PDF , Download Angyali kísértés MOBI, Online Angyali kísértés könyvet, ingyenes letöltések Angyali kísértés IPhone, Online könyvet Angyali kísértés PDF, ingyenes Angyali kísértés DJVU, ingyenes letöltések Angyali kísértés TXT, letöltések Angyali kísértés RTF, Online Angyali kísértés FB2 , e-könyvet Angyali kísértés letöltések TXT, ingyenes Angyali kísértés letöltések könyvet, e-könyvet Angyali kísértés download MOBI, letöltések Angyali kísértés IPad, olvas Angyali kísértés MOBI, olvas Angyali kísértés DOC, ingyenes Angyali kísértés AWZ, Download e-könyvet Angyali kísértés iPad , ingyenes Angyali kísértés DJVU, Download Angyali kísértés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angyali kísértés DVD, olvas Angyali kísértés TXT, Book Angyali kísértés letöltések DJVU, Angyali kísértés letöltések könyvet ingyenes, Angyali kísértés letöltések könyvet pdf ingyenes, Angyali kísértés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angyali kísértés pdf ingyenes, Angyali kísértés letöltések könyvet epub ingyenes, Angyali kísértés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply