Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal!


Egy hatalmas vihar után Piros és Chuck néhány rejtélyes kincsesládát talál, amelyeket partra sodort a víz. Most itt a lehetőség, hogy veled együtt nézzék meg, mi minden van bennük! Ez a mókás angol oktató és foglalkoztató könyv bevezeti a gyerekeket az angol nyelv csodálatos világába, és megtanítja nekik az alapvető szókincset, nyelvi fordulatokat és mondatokat.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

A Rovio Learning csapata a legjobb oktatási szakemberekkel együttműködve több oktató könyvet is készített, amelyeket a kisgyermekkori oktatási tananyag alapján állítottak össze. A rendkívül széles skálát felölelő címeikkel a gyerekek az alapvető tantárgyak lényeges tudásanyagát sajátíthatják el, mókás ismeretátadás és szórakoztató feladatokon keresztül, amelyek könnyedén megtalálják a közös hangot minden gyerekkel.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás egy merő móka, meghódíthatod vele az egész világot!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9786155507182
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2625269 / 1148587
  Series:


  TAGS:
  Online Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! ebook, könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! FB2, Download Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! PDF , Download Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! MOBI, Online Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! könyvet, ingyenes letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! IPhone, Online könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! PDF, ingyenes Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! DJVU, ingyenes letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! TXT, letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! RTF, Online Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! FB2 , e-könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések TXT, ingyenes Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések könyvet, e-könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! download MOBI, letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! IPad, olvas Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! MOBI, olvas Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! DOC, ingyenes Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! AWZ, Download e-könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! iPad , ingyenes Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! DJVU, Download Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! DVD, olvas Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! TXT, Book Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések DJVU, Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések könyvet ingyenes, Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések könyvet pdf ingyenes, Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! pdf ingyenes, Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! letöltések könyvet epub ingyenes, Angry Birds – Mókázz angolul Pirossal és Chuckkal! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply