Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve


Malac-szigeten régóta esik az eső, ezért a Morcos Madarak nagyon unatkoznak. Matilda lesz a megmentőjük, rendkívül mókás ötletekkel, amelyekkel egész nap fantasztikusan szórakozhatnak. De segíteni kell neki!

Matilda oktató és foglalkoztató könyve tele van mókás feladatokkal, amelyek nagymértékben elősegítik a gyerekek alapvető tudásának megszerzését. A könyvben olyan feladatok sokasága található, mint a tárgyak csoportosítása és párosítása, a sorozatok folytatása, az ábécé, a számok, a színek és az alapvető formák megismerése. Ráadásul egy színpompás matricalapot is tartalmaz.

Az Angry Birds Tanulj játszva! sorozat egy olyan termékcsalád, amely az óvodás tananyagokon alapszik. A rendkívül lebilincselő és hallatlanul ösztönző Angry Birds Playground könyveket oktatási és nevelési szakemberekkel szorosan együttműködve készítették. Céljuk, hogy lekössék a gyermekeket, és ösztönözzék őket a szórakoztató tanulásra.

Vajon hogyan lehet szórakoztató a tanulás?

Egy biztonságos és nyugodt környezetben, amelyben lehet hibázni. Ahol elfogadják, amit csinálsz és megbecsülik, aki vagy. Ezek a körülmények teszik a tanulást igazán szórakoztatóvá. És ha a tanulás egy merő móka, meghódíthatod vele az egész világot!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  24
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9786155507236
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2635121 / 1149326
  Series:


  TAGS:
  Online Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve ebook, könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve FB2, Download Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve PDF , Download Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve MOBI, Online Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve könyvet, ingyenes letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve IPhone, Online könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve PDF, ingyenes Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve DJVU, ingyenes letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve TXT, letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve RTF, Online Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve FB2 , e-könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések TXT, ingyenes Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések könyvet, e-könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve download MOBI, letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve IPad, olvas Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve MOBI, olvas Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve DOC, ingyenes Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve AWZ, Download e-könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve iPad , ingyenes Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve DJVU, Download Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve DVD, olvas Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve TXT, Book Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések DJVU, Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések könyvet ingyenes, Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve pdf ingyenes, Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Angry Birds – Matilda oktató és foglalkoztató könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply