Angol levelezés

Némethné Hock Ildikó - Angol levelezés

A könyv célja, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik az angol nyelvet magán, vagy hivatalos levelezések kapcsán a mindennapi életben használják, illetve azoknak, akik a levelezés nyelvezetét az alap-, vagy a középfokú nyelvvizsgára való készülésük során most tanulmányozzák. Az írás során a legfőbb szempont az volt, hogy olyan levelek kerüljenek a könyv lapjaira, amelyek a magyar olvasó számára mintául szolgálhatnak, mivel maguk is gyakran kerülhetnek olyan élethelyzetekbe, amikor ilyen, vagy ezekhez hasonló tartalmú leveleket kell írniuk. A könyv felépítése tehát a következőképpen alakul: 1. alapfokú nyelvvizsga-feladatok, majd ezek angol nyelvű megoldása, a könyv végén szószedettel; 2. középfokú nyelvvizsga-feladatok (magánlevelek és hivatalos levelek), majd ezek megoldása, a könyv végén szószedettel; 3. magán- és diáklevelezés gyakori témákról magyarul és angolul kidolgozott mintalevelekben, a témákat követő kifejezésgyűjteménnyel; 4. üzleti levelezés és kapcsolattartás magyarul és angolul kidolgozott mintalevelekben, a témákat követő kifejezésgyűjteménnyel; 5. pályázatokhoz és ösztöndíjkérelmekhez kapcsolódó hivatalos levelezés magyarul és angolul kidolgozott mintalevelekben, a témákat követő kifejezésgyűjteménnyel. Mint látható tehát, a könyv minden szinten a felmerülő leggyakoribb levelezési problémák megoldásához kíván segítséget nyújtani. Használatát a következő területeken javasoljuk: – az alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgák írásbeli részére való felkészülés során; – a felvételi vizsgákra való felkészülésnél; – üzleti és hivatalos levelezések lebonyolításakor; – pályázatok beadásakor; – fordítási gyakorlatok során. Mind a magyar, mind pedig a hivatalos leveleket tartalmazó fejezetek elején magyarul olvashatunk rövid tájékoztatót az adott levéltípusokkal kapcsolatos általános szabályokról. Az alap-, illetve középfokú levelezési feldatok megfogalmazása teljesen megegyezik a nyelvvizsgán várható feladatok szövegezésével. A fejlécekben található címek természetesen minden esetben fiktívek. A könyv sikeres használatához eredményes munkát kíván a Szerző.A Könyv Magyarul!


Letöltések Angol levelezés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Angol levelezés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789639092266
  Language:
  ENGLISH – HUNGARIAN
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2165716 / 1038302
  Format:


  TAGS:
  Online Angol levelezés ebook, könyvet Angol levelezés FB2, Download Angol levelezés PDF , Download Angol levelezés MOBI, Online Angol levelezés könyvet, ingyenes letöltések Angol levelezés IPhone, Online könyvet Angol levelezés PDF, ingyenes Angol levelezés DJVU, ingyenes letöltések Angol levelezés TXT, letöltések Angol levelezés RTF, Online Angol levelezés FB2 , e-könyvet Angol levelezés letöltések TXT, ingyenes Angol levelezés letöltések könyvet, e-könyvet Angol levelezés download MOBI, letöltések Angol levelezés IPad, olvas Angol levelezés MOBI, olvas Angol levelezés DOC, ingyenes Angol levelezés AWZ, Download e-könyvet Angol levelezés iPad , ingyenes Angol levelezés DJVU, Download Angol levelezés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Angol levelezés DVD, olvas Angol levelezés TXT, Book Angol levelezés letöltések DJVU, Angol levelezés letöltések könyvet ingyenes, Angol levelezés letöltések könyvet pdf ingyenes, Angol levelezés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Angol levelezés pdf ingyenes, Angol levelezés letöltések könyvet epub ingyenes, Angol levelezés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply