Anglia története

Szántó György Tibor - Anglia története

A kötet, amelynek immár 6. kiadása jelent meg, röviden és szemléletesen mutatja be egy méretében kicsiny, teljesítményében hatalmas ország hosszú és különös históriáját. Mint minden nép, az angolok is bűnnel, hibával, tévedéssel, szenvedéssel és dicsőséges küzdelemmel teli múltat tudnak maguk mögött. De a békés építőmunka, mindenekelőtt pedig a korán körvonalazódó jogrend, a demokratikus, gyakorlatias intézményrendszer, a szilárd alapokon nyugvó társadalmi szabadságok, a türelem és párbeszéd képessége is a britek történelmi eredménye. Angliában a rend és a szabadság régóta megférnek egy gyékényen, ha meredek ösvény vezetett is idáig. Stonehenge, rómaiak, normannok, Magna Charta, rózsák harca, a Nagy Armada, “Dicsőséges Forradalom”, Trafalgar – csupán mérföldkövek azon az úton, amelyen Hódító Vilmos, Thomas Secket, VIII. Henrik, Cromwell, Nelson, Gladstone, Viktória, Churchill és Fleming, John Lennon, Shakespeare és Henry Moore, Swift, Defoe, Dickens és társaik jártak. Hintón vagy gyalog, lovon vagy hajón, gőzmozdonyon vagy repülőn – esetleg Rolls Royce-on. Azon a nyelven beszéltek, amelyet ma már a világ egyik fele használ, a másik fele most tanulta.E könyv révén velük tarthatunk mi is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Anglia története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anglia története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  268
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  780 gr
  ISBN:
  9789639429987
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2116455 / 1019456
  Series:


  TAGS:
  Online Anglia története ebook, könyvet Anglia története FB2, Download Anglia története PDF , Download Anglia története MOBI, Online Anglia története könyvet, ingyenes letöltések Anglia története IPhone, Online könyvet Anglia története PDF, ingyenes Anglia története DJVU, ingyenes letöltések Anglia története TXT, letöltések Anglia története RTF, Online Anglia története FB2 , e-könyvet Anglia története letöltések TXT, ingyenes Anglia története letöltések könyvet, e-könyvet Anglia története download MOBI, letöltések Anglia története IPad, olvas Anglia története MOBI, olvas Anglia története DOC, ingyenes Anglia története AWZ, Download e-könyvet Anglia története iPad , ingyenes Anglia története DJVU, Download Anglia története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anglia története DVD, olvas Anglia története TXT, Book Anglia története letöltések DJVU, Anglia története letöltések könyvet ingyenes, Anglia története letöltések könyvet pdf ingyenes, Anglia története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anglia története pdf ingyenes, Anglia története letöltések könyvet epub ingyenes, Anglia története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply