Aneszteziológia és intenzív terápia

Bogár Lajos (Szerk.) - Aneszteziológia és intenzív terápia

A tankönyv szerkesztője – a szerzők nevében is – reméli, hogy az olvasók ebben az átdolgozott, bővített kötetben olvashatják az aneszteziológia és intenzív terápia magyar nyelvű, legátfogóbb, modern ismeretanyagát. Az interneten elérhető információk robbanásszerű gyarapodása miatt a kötet létrehozói a legjobb képességeikkel igyekeztek olyan szakismereteket adni, amelyek tovább bővíthetőek más, terjedelmesebb, idegen nyelvű kézikönyvekből, folyóiratokból és az interneten elérhető tudásforrásokból.

A szakmánk technikai eszköztárának bővülését tükrözik azok a könyvfejezetek, amelyekben az ultrahangos diagnosztikai módszerek anesztéziai és intenzív terápiás alkalmazásának új lehetőségeit mutatják be a szerzők. Az elmúlt években tovább gazdagodott az intenzív terápiás szervpótló eljárások sora. Hazánkban is megkezdődött a folyamatos hemodialízis, az extracorporalis membránoxigenáció és a májműködést helyettesítő módszerek használata. E gyógyítási módszerek legújabb elméleti és gyakorlati eredményeivel, illetve diagnosztikai és terápiás ajánlásaival a harmadik kiadás új fejezetei foglalkoznak. Az Olvasó figyelmébe ajánljuk azokat a könyvrészeket is, amelyek sok szakmai újdonságot tartalmaznak például a kardiológia, az izomrelaxánsok, a légútbiztosítás, a fájdalomcsillapítás és a reanimáció területéről.

A szerkesztő köszönetét fejezi ki a szerzőknek és a kiadónak a gondos munkáért, amivel elkészítették a harmadik, javított, bővített kiadást. Ugyancsak köszönet illeti a könyv eddigi olvasóit, akik rámutattak a korábbi hibákra, hiányosságokra. A kötet létrehozói a továbbiakban is várják az olvasók kritikai megjegyzéseit, javaslatait.

Bogár Lajos
A Könyv Magyarul!


Letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  698
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1600 gr
  ISBN:
  9789632264981
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2199791 / 1053149
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Aneszteziológia és intenzív terápia ebook, könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia FB2, Download Aneszteziológia és intenzív terápia PDF , Download Aneszteziológia és intenzív terápia MOBI, Online Aneszteziológia és intenzív terápia könyvet, ingyenes letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia IPhone, Online könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia PDF, ingyenes Aneszteziológia és intenzív terápia DJVU, ingyenes letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia TXT, letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia RTF, Online Aneszteziológia és intenzív terápia FB2 , e-könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések TXT, ingyenes Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések könyvet, e-könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia download MOBI, letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia IPad, olvas Aneszteziológia és intenzív terápia MOBI, olvas Aneszteziológia és intenzív terápia DOC, ingyenes Aneszteziológia és intenzív terápia AWZ, Download e-könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia iPad , ingyenes Aneszteziológia és intenzív terápia DJVU, Download Aneszteziológia és intenzív terápia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aneszteziológia és intenzív terápia DVD, olvas Aneszteziológia és intenzív terápia TXT, Book Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések DJVU, Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések könyvet ingyenes, Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések könyvet pdf ingyenes, Aneszteziológia és intenzív terápia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aneszteziológia és intenzív terápia pdf ingyenes, Aneszteziológia és intenzív terápia letöltések könyvet epub ingyenes, Aneszteziológia és intenzív terápia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply