Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában

Dés Mihály - Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában

Ancsa és Pancsa éppen fürdik, mikor minden elsötétül, és ráadásul anya is a fürdőszobán kívül reked. Ha valaha záródott már rád egy ajtó, vagy szuroksötét lett a lakás egy váratlan áramszünet miatt, akkor el tudod képzelni, hogy ez milyen érzés lehet. A hírre összeszaladnak még a szomszédok is. A nagy bajuszú Béla bácsi be akarja törni az ajtót, Nusi néni rendőrt hívna, Magdika a mentőket. De szerencsére az ikerlányokat sem kell félteni!

Dés Mihály nevét a felnőtt olvasók már jól ismerik a Pesti barokk című regénye óta. Első mesekönyvében, mely az Ancsa és Pancsa-sorozat nyitódarabja, két teljesen egyforma, mégis teljesen különböző kislány izgalmas és vicces kalandjait követhetjük nyomon.

Az üdítően új hangú kötetet Horváth-Molnár Panna rajzai illusztrálják.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  44
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  338 gr
  ISBN:
  9786155541841
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679604 / 1155995  TAGS:
  Online Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában ebook, könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában FB2, Download Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában PDF , Download Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában MOBI, Online Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában könyvet, ingyenes letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában IPhone, Online könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában PDF, ingyenes Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában DJVU, ingyenes letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában TXT, letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában RTF, Online Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában FB2 , e-könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések TXT, ingyenes Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések könyvet, e-könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában download MOBI, letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában IPad, olvas Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában MOBI, olvas Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában DOC, ingyenes Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában AWZ, Download e-könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában iPad , ingyenes Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában DJVU, Download Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában DVD, olvas Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában TXT, Book Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések DJVU, Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések könyvet ingyenes, Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések könyvet pdf ingyenes, Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában pdf ingyenes, Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában letöltések könyvet epub ingyenes, Ancsa és Pancsa a fürdőszoba fogságában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply