Anasztázia


"Némelyik férfi nem szerelmes lesz, hanem egyszerűen elvész. Én is abban a pillanatban elvesztem, amikor azon az estén megpillantottam a lokálban Anasztázia Romanovot."

A nemzetközi hírű bestselleríró, Colin Falconer gyilkosságról és árulásról, királyi botrányról és pénzügyi fondorlatról szövi a húszas évek viharos és romantikus évtizedén átívelő meséjét – és a valaha elbeszélt szerelmi történetek egyik legremekebbjét tárja elénk.

Sanghaj,1921
Az amerikai újságíró, Michael Sheridan beugrik a Huangpu folyóba, hogy kimentsen egy fehérorosz menekült lányt, akivel Sanghaj egyik lokáljában ismerkedett meg. Anasztázia Romanov rendkívüli módon emlékeztet az azonos nevet viselő nagyhercegnőre, akiről azt rebesgetik, hogy túlélte, amikor a bolsevik forradalmárok brutális kegyetlenséggel meggyilkolták a családját. Az orosz cár legkisebb lányának sorsa a korszak egyik legtöbbször emlegetett rejtélyévé vált. Michael Anasztáziája azonban amnéziában szenved, és csak élete legutóbbi egy-két évére képes visszaemlékezni.
A lány múltját és személyazonosságát övező rejtély kibogozása Sanghaj utcáiról a húszas évek Berlinjébe és Londonjába, a bolsevik Oroszországból a Wall Street-i tőzsdekrach előtt álló New Yorkba sodorja el Michaelt és Anasztáziát. Michael az egyetlen férfi, aki úgy segít Anasztáziának, hogy semmit sem kér cserébe – de vajon a lány le tud-e mondani az igaz szerelem kedvéért a lehetőségről, hogy hercegnő legyen?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Anasztázia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Anasztázia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789636354787
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2496002 / 1113951
  Translator:


  TAGS:
  Online Anasztázia ebook, könyvet Anasztázia FB2, Download Anasztázia PDF , Download Anasztázia MOBI, Online Anasztázia könyvet, ingyenes letöltések Anasztázia IPhone, Online könyvet Anasztázia PDF, ingyenes Anasztázia DJVU, ingyenes letöltések Anasztázia TXT, letöltések Anasztázia RTF, Online Anasztázia FB2 , e-könyvet Anasztázia letöltések TXT, ingyenes Anasztázia letöltések könyvet, e-könyvet Anasztázia download MOBI, letöltések Anasztázia IPad, olvas Anasztázia MOBI, olvas Anasztázia DOC, ingyenes Anasztázia AWZ, Download e-könyvet Anasztázia iPad , ingyenes Anasztázia DJVU, Download Anasztázia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Anasztázia DVD, olvas Anasztázia TXT, Book Anasztázia letöltések DJVU, Anasztázia letöltések könyvet ingyenes, Anasztázia letöltések könyvet pdf ingyenes, Anasztázia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Anasztázia pdf ingyenes, Anasztázia letöltések könyvet epub ingyenes, Anasztázia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply