Analízis I.


Könyvünket a bevezető analízis-előadások tankönyvének szánjuk, elsősorban az egyetemek különböző irányú matematika tanári és matematikus képzései számára. Ezen felül, elképzelésünk szerint a könyv mindazokon a szakokon is hasznos lehet, amelyeken az analízis a tanterv szerves része, így a műszaki és közgazdasági egyetemeken, illetve a főiskolákon. A könyv megírásában felhasználtuk azokat a tapasztalatokat, amelyeket az ELTE-n több évtizeden át tartott előadásaink során gyűjtöttünk.

Nagy súlyt helyeztünk az analízis alapjainak tárgyalására: mielőtt rátérnénk a tulajdonképpeni analízis témájára, összefoglaljuk mindazt, amire az elmélet épül (logikai alapok, halmazok, valós számok). Meggyőződésünk, hogy a szilárd alapokra nemcsak azoknak van szükségük, akik az analízis magasabb fejezeteit akarják elsajátítani, hanem azoknak is, akik alkalmazzák, és nem utolsósorban azoknak, akik az analízist – bármilyen szinten – tanítani fogják.

Ebben a kötetben a határérték, a folytonosság és a differenciálhányados fogalmainak fokozatos, a szemléletre is támaszkodó kialakítása és a rájuk épülő elmélet tárgyalása volt a célunk, szem előtt tartva és minél gyakrabban bemutatva a lehetséges alkalmazásokat, arra is figyelve, hogy e nehéz anyag megértését a lehető legjobban elősegítsük.

Az anyag alapos elsajátítása csak sok, különböző szintű feladat megoldásával lehetséges. Ehhez járul hozzá a több mint 500 – köztük jó néhány nehezebb, invenciót igénylő – feladat is.

A szerzők
A Könyv Magyarul!


Letöltések Analízis I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Analízis I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  366
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  660 gr
  ISBN:
  9789631957044
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2119174 / 1019911
  Formátum:


  TAGS:
  Online Analízis I. ebook, könyvet Analízis I. FB2, Download Analízis I. PDF , Download Analízis I. MOBI, Online Analízis I. könyvet, ingyenes letöltések Analízis I. IPhone, Online könyvet Analízis I. PDF, ingyenes Analízis I. DJVU, ingyenes letöltések Analízis I. TXT, letöltések Analízis I. RTF, Online Analízis I. FB2 , e-könyvet Analízis I. letöltések TXT, ingyenes Analízis I. letöltések könyvet, e-könyvet Analízis I. download MOBI, letöltések Analízis I. IPad, olvas Analízis I. MOBI, olvas Analízis I. DOC, ingyenes Analízis I. AWZ, Download e-könyvet Analízis I. iPad , ingyenes Analízis I. DJVU, Download Analízis I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Analízis I. DVD, olvas Analízis I. TXT, Book Analízis I. letöltések DJVU, Analízis I. letöltések könyvet ingyenes, Analízis I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Analízis I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Analízis I. pdf ingyenes, Analízis I. letöltések könyvet epub ingyenes, Analízis I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply