Amit az óra mesél

Altay Margit - Amit az óra mesél

Budapest felszabadult. A háború pusztító vihara elvonult a város fölül. "Ha ez az óra mesélni tudna" – sóhajt fel Vargha Marika édesanyja, mikor megpillantja romba dőlt kis lakásuk szinte egyetlen ép darabját: a százéves faliórát.

Altay Margit, a népszerű írónő, leányregényében nyomon követi az öreg óra kalandos életútját. Az óra történetéhez három szerencsétlen sorsú lány: a Tirolban élő Mária, a milánói Beatrice és a magyar Erzsébet szomorú szerelmi regénye kapcsolódik. A százéves óra – annyi hajdani boldogtalanság tanúja –, ma a beteljesült, boldog szerelmek idejét éli, s vidám ketyegése Marika otthonának meghitt kísérőzenéje.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Amit az óra mesél ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amit az óra mesél ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789632450377
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2165360 / 1038112
  Series:


  TAGS:
  Online Amit az óra mesél ebook, könyvet Amit az óra mesél FB2, Download Amit az óra mesél PDF , Download Amit az óra mesél MOBI, Online Amit az óra mesél könyvet, ingyenes letöltések Amit az óra mesél IPhone, Online könyvet Amit az óra mesél PDF, ingyenes Amit az óra mesél DJVU, ingyenes letöltések Amit az óra mesél TXT, letöltések Amit az óra mesél RTF, Online Amit az óra mesél FB2 , e-könyvet Amit az óra mesél letöltések TXT, ingyenes Amit az óra mesél letöltések könyvet, e-könyvet Amit az óra mesél download MOBI, letöltések Amit az óra mesél IPad, olvas Amit az óra mesél MOBI, olvas Amit az óra mesél DOC, ingyenes Amit az óra mesél AWZ, Download e-könyvet Amit az óra mesél iPad , ingyenes Amit az óra mesél DJVU, Download Amit az óra mesél e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amit az óra mesél DVD, olvas Amit az óra mesél TXT, Book Amit az óra mesél letöltések DJVU, Amit az óra mesél letöltések könyvet ingyenes, Amit az óra mesél letöltések könyvet pdf ingyenes, Amit az óra mesél pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amit az óra mesél pdf ingyenes, Amit az óra mesél letöltések könyvet epub ingyenes, Amit az óra mesél ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply