Amit a falkától tanultam


Ebben a megható és inspiráló könyvben az ünnepelt kutyaszakértő, Cesar Millan felfedi, milyen sokféle módon lehet az ember legjobb barátja a legnagyobb tanítója is. Nyolc elképesztő kutya életén keresztül – kezdve Palomától, a keveréktől, aki megmutatja Cesarnek a tisztelet jelentését nagyapja mexikói tanyáján egészen Daddyig, szeretett pitbull társáig, aki a bölcsesség mintaképe – Cesar érzelmes utazásra visz minket, és kiemeli azokat a leckéket, amiket útközben a falkájától tanult.
Cesar mélyre ás a múltjában, és megosztja velünk az útját Mazatlánból, a zsúfolt mexikói városból az Egyesült Államokban kezdett új életéig, ahol a Kutyapszichológiai Központban az egyik legismertebb kutyaképző programot hozta létre. Minden állomáson kutyatársai voltak a vezetői, akiktől leckét kapott hitelességből, megbocsátásból és elfogadásból, és akik segítettek neki leküzdenie a félelmeit, átvészelnie egy nehéz válást, és létrehoznia egy szeretetteljesebb, kiegyensúlyozottabb életet. A megindító történetek, illetve a több száz ügyfél esettanulmányai és a legújabb állativiselkedési-tanulmányok inspirálják az olvasót, hogy ezekkel az értékekkel gazdagítsa a saját életét.
Cesar a korábban még közzé nem tett megfigyeléseivel, illetve a híres kliensek, például Jerry Seinfeld, Kathy Griffin és Alec Baldwin tapasztalataival a világ bármely táján élő kutyatulajdonosnak egyedülálló útmutatót ad a boldogsághoz és elégedettséghez – egy kutya oldalán.

Cesar Millan, a Nat Geo Wild A csodálatos kutyadoki, a Cesar 911 és a Dog Nation műsorainak sztárja a világ legkeresettebb kutyaszakértője. A New York Times sikerkönyve, A csodálatos kutyadoki szerzője, illetve ő írta a Rövid útmutató a boldog kutyához című könyvet is. A Cesar Millan PACK projekt, egy non-profit szervezet alapítója, amely az állatmentést, rehabilitációt és újra elhelyezést tűzte ki céljául. A kaliforniai Santa Claritában él hatfős kutyafalkájával és menyasszonyával, Jahirával.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Amit a falkától tanultam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amit a falkától tanultam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Gabo Kiadó
  Number of Pages:
  240
  Kötés:
  karton
  Weight:
  624 gr
  ISBN:
  0129004879068
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  SL#2105027843  TAGS:
  Online Amit a falkától tanultam ebook, könyvet Amit a falkától tanultam FB2, Download Amit a falkától tanultam PDF , Download Amit a falkától tanultam MOBI, Online Amit a falkától tanultam könyvet, ingyenes letöltések Amit a falkától tanultam IPhone, Online könyvet Amit a falkától tanultam PDF, ingyenes Amit a falkától tanultam DJVU, ingyenes letöltések Amit a falkától tanultam TXT, letöltések Amit a falkától tanultam RTF, Online Amit a falkától tanultam FB2 , e-könyvet Amit a falkától tanultam letöltések TXT, ingyenes Amit a falkától tanultam letöltések könyvet, e-könyvet Amit a falkától tanultam download MOBI, letöltések Amit a falkától tanultam IPad, olvas Amit a falkától tanultam MOBI, olvas Amit a falkától tanultam DOC, ingyenes Amit a falkától tanultam AWZ, Download e-könyvet Amit a falkától tanultam iPad , ingyenes Amit a falkától tanultam DJVU, Download Amit a falkától tanultam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amit a falkától tanultam DVD, olvas Amit a falkától tanultam TXT, Book Amit a falkától tanultam letöltések DJVU, Amit a falkától tanultam letöltések könyvet ingyenes, Amit a falkától tanultam letöltések könyvet pdf ingyenes, Amit a falkától tanultam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amit a falkától tanultam pdf ingyenes, Amit a falkától tanultam letöltések könyvet epub ingyenes, Amit a falkától tanultam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply