Amiről a férjek álmodoznak


Vaszary humora a csúcsponton volt, amikor ezt a kötetet összeállította. 1937-ben írja a könyv prológusában: „Itt állok a gazdasági krízis mélypontján… Én már élni is szeretnék, nem csak létezni. Egyszóval aljas szándékaim vannak az élettel, és Veled ezt nem lehet, édes Irodalom… Most kikezdek a legnagyobb hetérával, a közízléssel. Könyvemben nem fognak
lapokon át gondolkodni az emberek. A filozófiát megöltem, az analízist megfojtottam, a leírásoknak kitekertem a nyakát. A végén már úgy belejöttem, hogy kezdtem a rokonaim között is szétnézni. A pénz nem boldogít – mondják. Mindenesetre szeretném már egyszer személyesen is megpróbálni, hogy mi igaz ebből a közmondásból. Az okos emberek nem érdekelnek. Ezek olyan kevesen vannak, hogy belőlük megélni nem lehet. Én a buták apostola akarok lenni (szervusz, Erasmus)…"
Es ezek után elkezdődik a tobzódó Vaszary-humor. Az írások színtere hol Párizs, hol Pest, hol Buda, hol meg Balatonelőkelő… De közben mi, olvasók, csak saját fergeteges nevetésünket halljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Amiről a férjek álmodoznak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amiről a férjek álmodoznak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789632270760
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2057510 / 1000918  TAGS:
  Online Amiről a férjek álmodoznak ebook, könyvet Amiről a férjek álmodoznak FB2, Download Amiről a férjek álmodoznak PDF , Download Amiről a férjek álmodoznak MOBI, Online Amiről a férjek álmodoznak könyvet, ingyenes letöltések Amiről a férjek álmodoznak IPhone, Online könyvet Amiről a férjek álmodoznak PDF, ingyenes Amiről a férjek álmodoznak DJVU, ingyenes letöltések Amiről a férjek álmodoznak TXT, letöltések Amiről a férjek álmodoznak RTF, Online Amiről a férjek álmodoznak FB2 , e-könyvet Amiről a férjek álmodoznak letöltések TXT, ingyenes Amiről a férjek álmodoznak letöltések könyvet, e-könyvet Amiről a férjek álmodoznak download MOBI, letöltések Amiről a férjek álmodoznak IPad, olvas Amiről a férjek álmodoznak MOBI, olvas Amiről a férjek álmodoznak DOC, ingyenes Amiről a férjek álmodoznak AWZ, Download e-könyvet Amiről a férjek álmodoznak iPad , ingyenes Amiről a férjek álmodoznak DJVU, Download Amiről a férjek álmodoznak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amiről a férjek álmodoznak DVD, olvas Amiről a férjek álmodoznak TXT, Book Amiről a férjek álmodoznak letöltések DJVU, Amiről a férjek álmodoznak letöltések könyvet ingyenes, Amiről a férjek álmodoznak letöltések könyvet pdf ingyenes, Amiről a férjek álmodoznak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amiről a férjek álmodoznak pdf ingyenes, Amiről a férjek álmodoznak letöltések könyvet epub ingyenes, Amiről a férjek álmodoznak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply