Amikor csak a hollók táplálnak


Fancsal Zsolt gyermeke elvesztéséről ír, a tragédia napjairól számol be. Úgy eleveníti fel a fájdalmat, mint ami mikor már nem fokozódhat tovább lassan megülepedik az emberben; ez a hosszas gyászmunka összekapcsolódik a lelkész, a hívő ember megpróbáltatásával.

Hosszú leírás:

Fancsal Zsolt saját gyermeke elvesztéséről ír úgy, hogy a kisgyerek születése körüli néhány napot a lehető legrészletesebben meséli el. Mindenről, ami ezen az időintervallumon kívül esik, csak érintőlegesen értesül az olvasó. A szerző foglalkozására nézve lelkész, a szövegen minduntalan átüt a tágabb összefüggéseket, magyarázatokat kereső prédikátor hangja ami összecseng a fájdalom előtt megtorpanó, értetlen és kétségbeesett apa hangjával. Ebben a kettős hangnemben hallgathatjuk ezt a különös siratóéneket ez lenne talán a második műfaj, amelyet hozzárendelhetünk ehhez a könyvhöz , ezt a szöveget, amelyből nem marad ki egyetlen mozzanat sem. Úgy eleveníti fel a fájdalmat, mint ami mikor már nem fokozódhat tovább lassan végül megülepedik az emberben; ez a hosszas gyászmunka összekapcsolódik a lelkész, a hívő ember megpróbáltatásával. Fancsal Zsolt az utóbbi években bibliodráma-csoporttal is foglalkozik, könyve részben szintén terápiás célt szolgálhatna. Egyedi, vallomásos lendülete azonban kiváló olvasmánnyá is emeli a művet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Amikor csak a hollók táplálnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amikor csak a hollók táplálnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  124 gr
  ISBN:
  9789731651156
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2650513 / 1152236  TAGS:
  Online Amikor csak a hollók táplálnak ebook, könyvet Amikor csak a hollók táplálnak FB2, Download Amikor csak a hollók táplálnak PDF , Download Amikor csak a hollók táplálnak MOBI, Online Amikor csak a hollók táplálnak könyvet, ingyenes letöltések Amikor csak a hollók táplálnak IPhone, Online könyvet Amikor csak a hollók táplálnak PDF, ingyenes Amikor csak a hollók táplálnak DJVU, ingyenes letöltések Amikor csak a hollók táplálnak TXT, letöltések Amikor csak a hollók táplálnak RTF, Online Amikor csak a hollók táplálnak FB2 , e-könyvet Amikor csak a hollók táplálnak letöltések TXT, ingyenes Amikor csak a hollók táplálnak letöltések könyvet, e-könyvet Amikor csak a hollók táplálnak download MOBI, letöltések Amikor csak a hollók táplálnak IPad, olvas Amikor csak a hollók táplálnak MOBI, olvas Amikor csak a hollók táplálnak DOC, ingyenes Amikor csak a hollók táplálnak AWZ, Download e-könyvet Amikor csak a hollók táplálnak iPad , ingyenes Amikor csak a hollók táplálnak DJVU, Download Amikor csak a hollók táplálnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amikor csak a hollók táplálnak DVD, olvas Amikor csak a hollók táplálnak TXT, Book Amikor csak a hollók táplálnak letöltések DJVU, Amikor csak a hollók táplálnak letöltések könyvet ingyenes, Amikor csak a hollók táplálnak letöltések könyvet pdf ingyenes, Amikor csak a hollók táplálnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amikor csak a hollók táplálnak pdf ingyenes, Amikor csak a hollók táplálnak letöltések könyvet epub ingyenes, Amikor csak a hollók táplálnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply