Ami igazán számít


Ez a könyv adott nekem erőt, hogy megalkossam a változtatásokhoz szükséges tervet és stratégiát. És ahhoz is, hogy napjaimat többé már ne a sürgős teendők köré szervezzem. Mert napjaink során minden "sürgősnek" tűnik. Sürgős a telefon, a hangposta, az email, hogy csak néhányat említsek. Ezek a dolgok mások számára kétségtelenül fontosak. És ha te magad nem vagy tisztában azzal, hogy hová akarsz eljutni az életed során, mások prioritásai fogják meghatározni a te életed irányítását is. Azok az emberek, akiknek nincsenek céljaik, mások céljaiért fognak dolgozni.

Én már látom a céljaimat. Méghozzá tisztán. Ugyanúgy, ahogy a stratégiámat is. És izgatottabb vagyok az elkövetkezendő harmincöt-negyven év lehetőségeitől, mint valaha. Ezt pedig neked szeretném megköszönni, Hyrum. Te vagy, aki megváltoztattad az életemet. Ahogy a te életedet is megváltoztathatja, kedves Olvasó. Amennyiben elolvasod, és alkalmazod is a könyvben leírt módszereket.

Ken Blanchard, az egyperces menedzser társszerzője
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ami igazán számít ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ami igazán számít ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  268 gr
  ISBN:
  9789639730113
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122897 / 1021038
  Translator:


  TAGS:
  Online Ami igazán számít ebook, könyvet Ami igazán számít FB2, Download Ami igazán számít PDF , Download Ami igazán számít MOBI, Online Ami igazán számít könyvet, ingyenes letöltések Ami igazán számít IPhone, Online könyvet Ami igazán számít PDF, ingyenes Ami igazán számít DJVU, ingyenes letöltések Ami igazán számít TXT, letöltések Ami igazán számít RTF, Online Ami igazán számít FB2 , e-könyvet Ami igazán számít letöltések TXT, ingyenes Ami igazán számít letöltések könyvet, e-könyvet Ami igazán számít download MOBI, letöltések Ami igazán számít IPad, olvas Ami igazán számít MOBI, olvas Ami igazán számít DOC, ingyenes Ami igazán számít AWZ, Download e-könyvet Ami igazán számít iPad , ingyenes Ami igazán számít DJVU, Download Ami igazán számít e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ami igazán számít DVD, olvas Ami igazán számít TXT, Book Ami igazán számít letöltések DJVU, Ami igazán számít letöltések könyvet ingyenes, Ami igazán számít letöltések könyvet pdf ingyenes, Ami igazán számít pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ami igazán számít pdf ingyenes, Ami igazán számít letöltések könyvet epub ingyenes, Ami igazán számít ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply