Ami feltárul s ami nem

Harkai Vass Éva - Ami feltárul s ami nem

Napvilágot látott Harkai Vass Évának a naplóverseit tartalmazó kötete, az Ami feltárul s ami nem Penovác Endre illusztrációival. A fedőlapot az említett festőművész alkotásának felhasználásával Sirbik Attila és Sütő Anna tervezte. Egy napot mindig ki lehet bírni, írta Füst Milán, aki a vershez és a naplóíráshoz is jobban értett, mint mi: A jót is a rosszat is napokra beosztani, akár életmentő is lehet. A krókuszok pedig újfent elalélnak valahol az irodalom és az élet határmezsgyéjén, mikor felkattintjuk az olvasólámpánkat, naplóba nem illő napokon is, persze. De aztán 2012 augusztusától 2013 áprilisáig: semmi. És akkor újra tanulni járni, verses naplót írni: hátha összefut, hátha önmagával. (Böndör Pál)A Könyv Magyarul!


Letöltések Ami feltárul s ami nem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ami feltárul s ami nem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9788632308800
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2580207 / 1140545  TAGS:
  Online Ami feltárul s ami nem ebook, könyvet Ami feltárul s ami nem FB2, Download Ami feltárul s ami nem PDF , Download Ami feltárul s ami nem MOBI, Online Ami feltárul s ami nem könyvet, ingyenes letöltések Ami feltárul s ami nem IPhone, Online könyvet Ami feltárul s ami nem PDF, ingyenes Ami feltárul s ami nem DJVU, ingyenes letöltések Ami feltárul s ami nem TXT, letöltések Ami feltárul s ami nem RTF, Online Ami feltárul s ami nem FB2 , e-könyvet Ami feltárul s ami nem letöltések TXT, ingyenes Ami feltárul s ami nem letöltések könyvet, e-könyvet Ami feltárul s ami nem download MOBI, letöltések Ami feltárul s ami nem IPad, olvas Ami feltárul s ami nem MOBI, olvas Ami feltárul s ami nem DOC, ingyenes Ami feltárul s ami nem AWZ, Download e-könyvet Ami feltárul s ami nem iPad , ingyenes Ami feltárul s ami nem DJVU, Download Ami feltárul s ami nem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ami feltárul s ami nem DVD, olvas Ami feltárul s ami nem TXT, Book Ami feltárul s ami nem letöltések DJVU, Ami feltárul s ami nem letöltések könyvet ingyenes, Ami feltárul s ami nem letöltések könyvet pdf ingyenes, Ami feltárul s ami nem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ami feltárul s ami nem pdf ingyenes, Ami feltárul s ami nem letöltések könyvet epub ingyenes, Ami feltárul s ami nem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply