Ami eddig működött, az nem visz tovább

Marshall Goldsmith - Ami eddig működött, az nem visz tovább

Goldsmith olyan alapvető magatartási problémákkal foglalkozik, amelyek a siker velejárói.
Megoldást nyújt arra a húsz rossz szokásra, ami a vezetők közül sokakat érint és megnehezíti, hogy karrierjük töretlenül fejlődjön.
Ezen problémák kezelésére kérték fel a TOP 100 menedzserei a szerzőt.

Foglalkozik a vezetés ezen belül a kapcsolatteremetés tudományával -, mert az emberi kapcsolatokat tartja az üzleti sikerek egyik legfontosabb feltételének. Az általa kidolgozott módszer hatékonyságát több évtizedes tapasztalat szavatolja. Vérbeli válságkezelőként feloldja a feszültséget, jó útra tereli klienseit, és környezetükkel is elfogadtatja a változást.
Megoldásai nem csak az üzleti életben állják meg a helyüket, de segítségével a magánéleti problémák is orvosolhatók.
Közérthető tanácsok és példák segítségével tanulhatunk Bill Clinton beszélgetői stílusától, Mozart zsenialitásán keresztül egészen a Keresztapa című filmig.

Akár már a vállalati ranglétra legtetején áll, akár még néhány fok híja van, ez a kötet segítségére lesz a rossz tulajdonságok leküzdésében. Ezután a határ a csillagos ég!

Marshall Goldsmith több mint 150 nagyvállalat vezérigazgatójának volt a személyi trénere. A Forbes a világ öt legismertebb vezetői trénere közé sorolta, 197 országban vált ismertté. Könyvei bestsellerek, munkáit 28 nyelvre fordították le és több milliós példányban keltek el. Könyve elnyerte az Év legjobb üzleti könyvének díját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789639711990
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236368 / 1091129
  Translator:


  TAGS:
  Online Ami eddig működött, az nem visz tovább ebook, könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább FB2, Download Ami eddig működött, az nem visz tovább PDF , Download Ami eddig működött, az nem visz tovább MOBI, Online Ami eddig működött, az nem visz tovább könyvet, ingyenes letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább IPhone, Online könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább PDF, ingyenes Ami eddig működött, az nem visz tovább DJVU, ingyenes letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább TXT, letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább RTF, Online Ami eddig működött, az nem visz tovább FB2 , e-könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések TXT, ingyenes Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések könyvet, e-könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább download MOBI, letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább IPad, olvas Ami eddig működött, az nem visz tovább MOBI, olvas Ami eddig működött, az nem visz tovább DOC, ingyenes Ami eddig működött, az nem visz tovább AWZ, Download e-könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább iPad , ingyenes Ami eddig működött, az nem visz tovább DJVU, Download Ami eddig működött, az nem visz tovább e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ami eddig működött, az nem visz tovább DVD, olvas Ami eddig működött, az nem visz tovább TXT, Book Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések DJVU, Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések könyvet ingyenes, Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések könyvet pdf ingyenes, Ami eddig működött, az nem visz tovább pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ami eddig működött, az nem visz tovább pdf ingyenes, Ami eddig működött, az nem visz tovább letöltések könyvet epub ingyenes, Ami eddig működött, az nem visz tovább ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply