Amerika ez is


Ifj. Fekete István, Fekete István író fia a forradalomban való szerepe miatt 1956 decemberében hagyta el az országot. 1957-től 1963-ig Kanadában, 1963 óta pedig az USA-ban, Chicagóban él. Dolgozott mint masszőr,
fizikoterapeuta, sportklub-igazgató, üzleti közíró a milliós példányszámú Chicago Tribune c. napilapnál, s közben három diplomát is szerzett. Később laptulajdonos-főszerkesztője lett az 1905-ben alapított magyar napilapnak (Chicago és kömyéke).
Elbeszéléseit 1970-től európai, kanadai és amerikai magyar hetilapok közölték. 1985-óta állandó heti rovata van az emigráció legismertebb és a világ összes kontinensén olvasott Kanadai Magyarságban. Az Amerika ez is a tizedik könyve, melyben publicisztikája javát gyűjtötte egybe. Az írások témái szerteágazóak, egyéni élete apróbb eseményeit éppúgy megörökíti, mint az Államokbeli élet furcsaságait, visszásságait, a helyi politikai csatározásokat, az amerikai magyarság életét, humoros, tragikus vagy épp csak jellemző momentumokat.
A kemény tollú újságíró sokszor leleplező erejű tárcáit olvasva képet kaphatunk az USA egy szeletének hétköznapjairól, a szerző világlátásáról és talán az amerikai magyar újságírás színvonaláról is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Amerika ez is ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Amerika ez is ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  314
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789637138690
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2102739 / 1015582
  Formátum:


  TAGS:
  Online Amerika ez is ebook, könyvet Amerika ez is FB2, Download Amerika ez is PDF , Download Amerika ez is MOBI, Online Amerika ez is könyvet, ingyenes letöltések Amerika ez is IPhone, Online könyvet Amerika ez is PDF, ingyenes Amerika ez is DJVU, ingyenes letöltések Amerika ez is TXT, letöltések Amerika ez is RTF, Online Amerika ez is FB2 , e-könyvet Amerika ez is letöltések TXT, ingyenes Amerika ez is letöltések könyvet, e-könyvet Amerika ez is download MOBI, letöltések Amerika ez is IPad, olvas Amerika ez is MOBI, olvas Amerika ez is DOC, ingyenes Amerika ez is AWZ, Download e-könyvet Amerika ez is iPad , ingyenes Amerika ez is DJVU, Download Amerika ez is e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Amerika ez is DVD, olvas Amerika ez is TXT, Book Amerika ez is letöltések DJVU, Amerika ez is letöltések könyvet ingyenes, Amerika ez is letöltések könyvet pdf ingyenes, Amerika ez is pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Amerika ez is pdf ingyenes, Amerika ez is letöltések könyvet epub ingyenes, Amerika ez is ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply