Alzheimer a családban

Patricia Callone - Connie Kudlacek - Alzheimer a családban

Amikor elvállaljuk az Alzheimer-kórban szenvedő szerettünk gondozását, először nem is szembesülünk azzal, milyen jelentős feladat hárul ránk. Csupán arra gondolunk, hogy számára a lehető legjobb ápolást biztosítsuk: a megfelelő odafigyelést, törődést és a szeretet.
Ahogy a szellemi hanyatlás mértéke a betegség során fokozatosan előrehalad, mi magunk is rádöbbenünk, szerettünk képességeinek elvesztése micsoda próbatételek elé állít mindkettőnket. Ami addig pofonegyszerűnek tűnt, később könnyen nehézségekbe ütközhet.
Angolul nemzetközi sikert aratott könyvünket azzal a céllal adjuk közre, hogy megkönnyítsük a gondozási folyamat mindkét szereplőjének helyzetét. A betegség lefolyásának alapos ismertetésével, gondozási tanácsok megosztásával egyrészt felkészítjük a gondozót arra, hogy vállalását a lehető leghatékonyabban teljesíthesse, a beteg méltóságteljes és biztonságos életének támogatásával. A legújabb kutatási eredményekre támaszkodva adunk sok-sok gyakorlati tanácsot, ismertetünk hasznos módszereket arra vonatkozóan, hogyan őrizhetjük meg minél tovább a még meglévő képességeket.
Kötetünk kiemelten hangsúlyozza a gondozó egészségmegőrzésének fontosságát. Ahhoz, hogy szerettünk számára a legjobbat nyújthassuk, legalább akkora figyelmet kell fordítanunk a saját testi-lelki egészségünkre, mint amekkora energiával az ápolás kisebb-nagyobb feladatait kezeljük. Tippekkel, gyakorlatias tanácsokkal látjuk el a gondozásban résztvevőket, s ezzel jól kiegészítjük a témában korábban megjelent, 300 jó tanács az Alzheimer-kórral élőknek és gondozóiknak című könyvünket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alzheimer a családban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alzheimer a családban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  188
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9786155005435
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581565 / 1140881
  Photo by:


  TAGS:
  Online Alzheimer a családban ebook, könyvet Alzheimer a családban FB2, Download Alzheimer a családban PDF , Download Alzheimer a családban MOBI, Online Alzheimer a családban könyvet, ingyenes letöltések Alzheimer a családban IPhone, Online könyvet Alzheimer a családban PDF, ingyenes Alzheimer a családban DJVU, ingyenes letöltések Alzheimer a családban TXT, letöltések Alzheimer a családban RTF, Online Alzheimer a családban FB2 , e-könyvet Alzheimer a családban letöltések TXT, ingyenes Alzheimer a családban letöltések könyvet, e-könyvet Alzheimer a családban download MOBI, letöltések Alzheimer a családban IPad, olvas Alzheimer a családban MOBI, olvas Alzheimer a családban DOC, ingyenes Alzheimer a családban AWZ, Download e-könyvet Alzheimer a családban iPad , ingyenes Alzheimer a családban DJVU, Download Alzheimer a családban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alzheimer a családban DVD, olvas Alzheimer a családban TXT, Book Alzheimer a családban letöltések DJVU, Alzheimer a családban letöltések könyvet ingyenes, Alzheimer a családban letöltések könyvet pdf ingyenes, Alzheimer a családban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alzheimer a családban pdf ingyenes, Alzheimer a családban letöltések könyvet epub ingyenes, Alzheimer a családban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply