Alvó macska a diófán

Kurdi Gábor - Dr. Tancsa Nóra - Alvó macska a diófán

A kis kötet számos valóban megesett történetet tartalmaz, amelyeket az állatorvosként praktizáló Dr. Tancsa Nóra és férje Kurdi Gábor gyűjtöttek össze. A rövid írások hol kacagtatóak hol szomorúak, de azt bizton állíthatjuk, hogy egytől-egyig tanulságosak. A könyv lapjain kutyák és macskák mellett számos más állattal is találkozhatunk, például olvashatunk egy kakas viszontagságairól is vagy egy kíváncsi kecske kalandjairól. Ám az állatorvos tapasztalatai nem csak a különböző állatokra vonatkoznak, a könyvecske különlegessége, hogy megannyi embertípussal is megismerkedhetünk. Akadnak köztük igazi állatbarátok és olyanok is, akik olykor-olykor már túlzásba viszik az állatszeretetet. Egyaránt találkozhatunk elrettentő és követendő példákkal is. A könyvet Bódás Ágnes vidám illusztrációi díszítik, gyerekek és felnőttek egyaránt kedvüket lelhetik benne.A Könyv Magyarul!


Letöltések Alvó macska a diófán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alvó macska a diófán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  76
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789633030660
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2624022 / 1148246  TAGS:
  Online Alvó macska a diófán ebook, könyvet Alvó macska a diófán FB2, Download Alvó macska a diófán PDF , Download Alvó macska a diófán MOBI, Online Alvó macska a diófán könyvet, ingyenes letöltések Alvó macska a diófán IPhone, Online könyvet Alvó macska a diófán PDF, ingyenes Alvó macska a diófán DJVU, ingyenes letöltések Alvó macska a diófán TXT, letöltések Alvó macska a diófán RTF, Online Alvó macska a diófán FB2 , e-könyvet Alvó macska a diófán letöltések TXT, ingyenes Alvó macska a diófán letöltések könyvet, e-könyvet Alvó macska a diófán download MOBI, letöltések Alvó macska a diófán IPad, olvas Alvó macska a diófán MOBI, olvas Alvó macska a diófán DOC, ingyenes Alvó macska a diófán AWZ, Download e-könyvet Alvó macska a diófán iPad , ingyenes Alvó macska a diófán DJVU, Download Alvó macska a diófán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alvó macska a diófán DVD, olvas Alvó macska a diófán TXT, Book Alvó macska a diófán letöltések DJVU, Alvó macska a diófán letöltések könyvet ingyenes, Alvó macska a diófán letöltések könyvet pdf ingyenes, Alvó macska a diófán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alvó macska a diófán pdf ingyenes, Alvó macska a diófán letöltések könyvet epub ingyenes, Alvó macska a diófán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply