Alvilágjárók

Boris Vian - Alvilágjárók

Boris Vian e művének bő tíz évvel ezelőtt, Kalandárium címmel, már megjelent egy kétségkívül érdekes, de a francia eredetitől a szokásosnál nagyobb távolságot tartó magyar változata. A regény jelen kiadása új címmel és új fordításban kínálja az olvasóknak a viani szöveget, s e kötet egyúttal a Helikon Kiadó Vian-sorozatának első darabja.

Boris Vian azon írók közé tartozik, akik műveikkel olyan népszerűséget vívtak ki maguknak, hogy utóbb még azok az ifjúkori szárnypróbálgatásaik, zsengéik sem kerülhették el a nyilvánosságot, amelyek publikálására a szerzők soha nem is gondoltak. Az Alvilágjárók, ez a krimibe oltott pikareszk kalandregény, Boris első nagyobb lélegzetű prózai műve eredetileg afféle belső használatra szánt olvasmány volt, amely a Vian család és a szerző baráti köre szórakoztatásának, harsány nevetésre fakasztásának nemes céljával íródott. Ám ez a fiókban maradt, s csak jóval a szerző halála után, 1966-ban kiadott regény azóta már az olvasók több generációjának szerzett emlékezetesen vidám perceket, mivel Vian már ebben a korai művében is tanúbizonyságot tesz szárnyaló fantáziájáról, egyedi humoráról és a nyelvi játékok iránti kivételes érzékéről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Alvilágjárók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Alvilágjárók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  142
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  222 gr
  ISBN:
  9789632273921
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2434377 / 1094542
  Translator:


  TAGS:
  Online Alvilágjárók ebook, könyvet Alvilágjárók FB2, Download Alvilágjárók PDF , Download Alvilágjárók MOBI, Online Alvilágjárók könyvet, ingyenes letöltések Alvilágjárók IPhone, Online könyvet Alvilágjárók PDF, ingyenes Alvilágjárók DJVU, ingyenes letöltések Alvilágjárók TXT, letöltések Alvilágjárók RTF, Online Alvilágjárók FB2 , e-könyvet Alvilágjárók letöltések TXT, ingyenes Alvilágjárók letöltések könyvet, e-könyvet Alvilágjárók download MOBI, letöltések Alvilágjárók IPad, olvas Alvilágjárók MOBI, olvas Alvilágjárók DOC, ingyenes Alvilágjárók AWZ, Download e-könyvet Alvilágjárók iPad , ingyenes Alvilágjárók DJVU, Download Alvilágjárók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Alvilágjárók DVD, olvas Alvilágjárók TXT, Book Alvilágjárók letöltések DJVU, Alvilágjárók letöltések könyvet ingyenes, Alvilágjárók letöltések könyvet pdf ingyenes, Alvilágjárók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Alvilágjárók pdf ingyenes, Alvilágjárók letöltések könyvet epub ingyenes, Alvilágjárók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply