ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL


Tizenkét évi csendet tört meg Filip David (1940, Kragujevac) az Álom a szerelemről és a halálról című regényével, amely eredeti formával ragad magával. A Kisregény a szerelemről az ifjú és tanult Jákob története, aki az igaz nő után kutatva megjárja az élők és a holtak, az emberek és a szellemek világát, átutazza Kelet-Európát, így jut el Zimonyig, hogy ott jegyesével a halálos nász titokzatos szertartásában végre egyesülhessen. A regény második része az autista Erik Weiss sorsát követi nyomon, aki egy bánsági zárt intézetben nevelkedett, melynek fiatal lakói a második világháborúban orvosi felügyelet nélkül maradva különleges bandába verődnek. Magától adódik a kérdés: kik az őrültek, ők vagy a külvilág? Az Álom a szerelemről és a halálról az emberi szenvedésről és gyűlölködésről, a történelem sötét útvesztőiről szól, melyeknek egyedüli ellenszere a szerelem. Filip David a szerb társadalom eszméléséről, a kisemeber vergődéséről és igazságáról szól: hogy az egyén nem felelhet nemzete bűneiért, de nem is zárkózhat el azok elől. Szerbia napjainkban önmagával van haragban, vallja az író.A Könyv Magyarul!


Letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  11.1 x 21.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789639614741
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL ebook, könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL FB2, Download ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL PDF , Download ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL MOBI, Online ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL könyvet, ingyenes letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL IPhone, Online könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL PDF, ingyenes ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL DJVU, ingyenes letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL TXT, letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL RTF, Online ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL FB2 , e-könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések TXT, ingyenes ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések könyvet, e-könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL download MOBI, letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL IPad, olvas ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL MOBI, olvas ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL DOC, ingyenes ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL AWZ, Download e-könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL iPad , ingyenes ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL DJVU, Download ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL DVD, olvas ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL TXT, Book ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések DJVU, ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések könyvet ingyenes, ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések könyvet pdf ingyenes, ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL pdf ingyenes, ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL letöltések könyvet epub ingyenes, ÁLOM A SZERELEMRŐL ÉS A HALÁLRÓL ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply