Álmok háza


Tii a Nílus partján fekvő, kövér szántók övezte csendes kis faluban, Aszuátban él családjával. A gyönyörű, fiatal, kék szemű leány azonban többre vágyik, mint amit a világnak ez a rejtett zuga kínál számára. Apjával dacolva titokban megtanul írni, s bár a falu bábája lesz, álmodozó, zabolátlan természete miatt nem örvend népszerűségnek. Egy napon a faluba érkezik Hui, a thébai Látnok, hogy tanácskozzon Upuaut istennel templomában. Tii úgy dönt, hogy éjjel felkeresi, és bármibe is kerüljön bepillantást kér a jövőbe. Nem is sejti, hogy mi vár rá, amikor a sötétség leple alatt fellopózik a nagy hatalmú Látnok bárkájára. Az emberre már alig hasonlító Hui nem fogadja el a jóslatért felajánlott ajándékát, testét és ártatlanságát, hanem próbára teszi, majd közli vele, hogy már három hónapja, amikor a Fáraónak jósolt látta az arcát, ismerte a nevét és tudta, hogy hamarosan találkozni fognak. Magához veszi a gyógyításban és csábításban jártas leányt, aki nemsokára az udvar olajoktól illatozó, ékszerekben és finom ruhákban pompázó szépségévé válik, s idővel a Fáraó ágyasa lesz. Hatalmával együtt tovább növekedik nagyravágyása is. Szenvedélyt és féltékenységet ébreszt a környezetében, cselszövések és titokzatos halálesetek részesévé válik. Jó ideig maga sem jön rá, hogy sorsa és az események mögött szeretett jótevője, pártfogója és tanítómestere titokzatos alakja áll.A Könyv Magyarul!


Letöltések Álmok háza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Álmok háza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  550
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  540 gr
  ISBN:
  9789639635074
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2145293 / 1030879
  Translator:


  TAGS:
  Online Álmok háza ebook, könyvet Álmok háza FB2, Download Álmok háza PDF , Download Álmok háza MOBI, Online Álmok háza könyvet, ingyenes letöltések Álmok háza IPhone, Online könyvet Álmok háza PDF, ingyenes Álmok háza DJVU, ingyenes letöltések Álmok háza TXT, letöltések Álmok háza RTF, Online Álmok háza FB2 , e-könyvet Álmok háza letöltések TXT, ingyenes Álmok háza letöltések könyvet, e-könyvet Álmok háza download MOBI, letöltések Álmok háza IPad, olvas Álmok háza MOBI, olvas Álmok háza DOC, ingyenes Álmok háza AWZ, Download e-könyvet Álmok háza iPad , ingyenes Álmok háza DJVU, Download Álmok háza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Álmok háza DVD, olvas Álmok háza TXT, Book Álmok háza letöltések DJVU, Álmok háza letöltések könyvet ingyenes, Álmok háza letöltések könyvet pdf ingyenes, Álmok háza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Álmok háza pdf ingyenes, Álmok háza letöltések könyvet epub ingyenes, Álmok háza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply